ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτονται μόνο το διπλό και το σερί

σκέφτονται-μόνο-το-διπλό-και-το-σερί-481107

Σαν μια μεγάλη ευκαιρία σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για ένα διπλό που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν στο σερί που χρειάζονται για να βρεθούν στην κορυφή αντιμετωπίζουν το Κυριακάτικο ματς της 10ης αγωνιστικής της Football League 2 στη Νέα Ιωνία. Η Νίκη αγωνίζεται στη Ναύπακτο κόντρα σε μια ομάδα που στην έδρα της μετρά μόλις μια νίκη, δύο φορές έχει ηττηθεί και έχει παραχωρήσει και ισοπαλία.

Η μοναδική ομάδα που έφυγε ηττημένη από την Ναύπακτο μέχρι σήμερα ήταν η Κοζάνη. Εορδαϊκός και Κρανούλα πέρασαν με διπλά, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας «τσίμπησε» τον βαθμό. Το γήπεδο της Ναυπάκτου δεν αποτελεί την έδρα που θα φοβίσει τους κυανόλευκους, αλλά ούτε και η βαθμολογική θέση του αντιπάλου.

Στόχος για τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό Αστέρα είναι να κατακτήσουν το δεύτερο διπλό τους στο φετινό πρωτάθλημα και μόνο αυτό το αποτέλεσμα θα αποτελέσει επιτυχία. Μέχρι στιγμής το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας εκτός έδρας μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Ο Ναυπακτιακός βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία «καίγεται» για πόντους και το έργο τους δεν θα είναι τόσο εύκολο, ωστόσο κόντρα σε τέτοιες ομάδες η Νίκη, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο, θα πρέπει να παίρνει το απόλυτο σε βαθμούς.

Ουσιαστικά οι κυανόλευκοι χρειάζονται ένα σερί για να καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή… Μέχρι σήμερα είχαν απώλειες εκτός προγράμματος που τους έχουν στοιχίσει βαθμολογικά, αλλά αισιοδοξούν για τη συνέχεια και αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα του ματς της Κυριακής.

Αποφασίζουν για Σαϊντί

Οσον αφορά στον Σαμ Σαϊντί, σήμερα θα προπονηθεί και πάλι με την κυανόλευκη ομάδα. Οι άνθρωποι της Νίκης έχουν σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον έγχρωμο επιθετικό και τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Ο Λιβεριανός με κοινοτικό διαβατήριο σέντερ φορ προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Εδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο φιλικό με το Διμήνι προχθές το απόγευμα. Αυτό στο οποίο έχουν καταλήξει οι άνθρωποι της Νίκης είναι ότι ένας τέτοιος παίκτης λείπει από το ρόστερ, καθώς διαθέτει ταχύτητα, είναι διεισδυτικός, καλός τεχνίτης και μπορεί να δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα.

Βέβαια για την απόκτησή του δεν χρειάζεται να θέλει μόνο η Νίκη, αλλά να βρεθεί και «χρυσή τομή» με τον εκπρόσωπο του στο οικονομικό κομμάτι. Οι κυανόλευκοι πάντως τον έχουν σίγουρα στα υπόψιν τους, ενώ σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες, έχουν στα υπόψιν τους και έναν Αυστριακό σέντερ φορ, που ίσως έρθει την ερχόμενη εβδομάδα να δοκιμαστεί.

Η ενίσχυση της επίθεσης φαίνεται βάσει των κινήσεων των διοικούντων πώς είναι αυτό που προέχει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Εκεί επικεντρώνεται προς το παρόν η προσπάθεια, αφού με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Μακεδονικό που οι κυανόλευκοι πέτυχαν τρία γκολ, στα υπόλοιπα ματς έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Αντε Ντάνισιτς με τέσσερα τέρματα, δύο έχει πετύχει ο Γραμματικόπουλος, όσα και ο Μαϊστρέλλης που είναι αμυντικός.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου