ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προφορική συμφωνία με Φερέιρα

προφορική-συμφωνία-με-φερέιρα-481117

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Μπορεί οι Αντωνίου και Φρέιτας να συνεχίζουν την περιοδεία στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλάει σαν να είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού!

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνάντηση με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «πράσινων». Ο πρώην τεχνικός της Μάλαγα έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα άκουσε από τον διευθυντή ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή των "πράσινων" και δε δίστασε να χαρακτηρίζει "εξαιρετικό" το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι δυο άνδρες.

Στην συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες συζητήθηκαν όλες η λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας των δυο πλευρών και παράλληλα αναλύθηκε το πλάνο που θα έχει από εδώ και στο εξής το "τριφύλλι". Συγκεκριμένα, ο άξονας πάνω στον οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο 64χρονος τεχνικός αφορά πέντε σημεία. Αυτά είναι:

– Επιθετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

– Το σύστημα θα είναι ευθύνη του νέου τεχνικού, ο οποίος θα έχει τον έλεγχο στα αποδυτήρια.

– Οι μετεγγραφές θα γίνονται μετά από συνεργασία της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης της ομάδας.

– Οι στόχοι της ομάδας θα είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και η ευρωπαϊκή πορεία.

– Η οργάνωση των ακαδημιών της ομάδας και η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Φερέιρα θα ενημερωθεί για το ρόστερ των "πράσινων" και ήδη έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμισι χρόνο με τους "πράσινους". Οι Αντωνίου και Φρέιτας θα έχουν συνάντηση και με τους Γκασπερίνι, Λε Γκουέν, Αγκίρε και Μπιέλσα, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους υποψήφιους τεχνικούς.

Τέλος, ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, Ζόρζε Μέντες τόνισε στη "Lusa" πως ο πελάτης του θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και πως η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός Φερέιρα μίλησε πάντως χθες σε πορτογαλικό κανάλι και στην ουσία χρήστηκε νέος τεχνικός των «πράσινων», την ώρα που το δίδυμο του Παναθηναϊκού βρίσκονταν στην Ιταλία για να μιλήσει με τον Γκασπερίνι, παρότι ο Ιταλός δεν δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί με την ελληνική ομάδα.

Μάλιστα ο Φερέιρα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να φέρει μαζί του στην Ελλάδα τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στη Μάλαγα, δηλαδή τους Χοσέ Γκόμες, Νούνο και Ρούι Σίλβα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου