ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπανάκι για το… κακό σενάριο!

καμπανάκι-για-το-κακό-σενάριο-103571

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Προβληματισμό και ανησυχία έφερε στον Ολυμπιακό Βόλου η ήττα (1-3) στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, και η ερυθρόλευκη ομάδα καλείται τώρα να ξεπεράσει τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος… με το «καμπανάκι» να κτυπά …πιο δυνατά από ποτέ, και ειδικά στην περίπτωση που χαθεί η ένσταση.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να σκέφτονται ως αρνητική γι’ αυτούς την απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, όσον αφορά την ένσταση του Ρήγα Φεραίου για αντικανονική συμμετοχή του Κλεβί Κόλα, αφού με τη δικαίωση και 3 νίκες στα 4 ματς που απομένουν, δεν υπάρχει καμιά ανησυχία.

Στην απευκταία όμως περίπτωση που ο Ολυμπιακός βγει χαμένος από αυτή την εξωαγωνιστική «περιπέτεια», θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς θα βρεθεί κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, και ίσως να μην του φτάνουν οι νίκες του για την παραμονή.

Ενώ πάντως τώρα καλείται να σηκώσει κεφάλι, να συνέλθει από την ήττα στο ντέρμπι και να αντιμετωπίσει το Σάββατο άλλο ένα ντέρμπι (αυτή τη φορά στη Νεάπολη με τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος) το θεωρητικά κακό σενάριο προκαλεί «πανικό», καθώς οι ερυθρόλευκοι που έχουν κερδίσει στο γήπεδο 30 βαθμούς …θα «βρεθούν» στους 24 (!). Μετά τη Νεάπολη ακολουθούν δυο ματς έδρας με Αμβρυσσέα Διστόμου και Οπούντιο Μαρτίνου, στην 25η αγωνιστική (24/3) ο Ολυμπιακός θα κάνει το ρεπό του και στην τελευταία αγωνιστική (1/4) θα υποδεχτεί τον Γ.Σ. Αλμυρού…

Το χειρότερο στο κακό σενάριο είναι ότι οι ομάδες που θα κυνηγά πλέον (πλην του Αμβρυσσέα) θα έχουν ματς παραπάνω, με τον Ολυμπιακό να περιμένει στραβοπατήματα άλλων.

Πάντως με θετική σκέψη, με περισσότερες λύσεις, καλύτερη ετοιμότητα κάποιων παικτών και περισσότερη στήριξη, στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν εξωαγωνιστικά και αγωνιστικά, περιμένοντας τις θετικές αποφάσεις και τις νίκες που θέλουν και μπορούν…

Το Σάββατο στη Νεάπολη θα υπάρχουν πάντως οι απουσίες του Σάββα και του Κόλα, αλλά θα είναι σε θέση να βοηθήσουν, όπως μπορούν, οι Καμπλιώνης, Λούγκος και Σέττος, που προχθές στο Πανθεσσαλικό φάνηκε να τους λείπει η ετοιμότητα, ενώ ζητούμενο σε ένα ακόμη ματς θα είναι το πάθος όλων….

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου