ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρατάει τα θετικά, μετράει τα αρνητικά

κρατάει-τα-θετικά-μετράει-τα-αρνητικά-481558

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός Βόλου από την έδρα του Πανσερραϊκού. Βάσει της συνολικής εικόνας οι ερυθρόλευκοι είναι βέβαιο πως αδικούνται από το τελικό σκορ, αλλά όπως η ζωή έτσι και το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζονται και η ομάδα του Βόλου έχει περάσει ήδη στην επόμενη μέρα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο, το οποίο και θα ξεκινήσει στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.
Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα των ερυθρόλευκων, μιας και ακολουθεί εκείνο απέναντι στην Καβάλα για την 12η αγωνιστική. Στόχος της βολιώτικης ομάδας είναι πρωτίστως να διατηρήσει το αήττητο σερί της στα τελευταία πέντε παιχνίδια και, γιατί όχι, να κάνει ό,τι και κόντρα στην Κέρκυρα, όταν με τη βοήθεια της εξέδρας έκαμψε την αντίσταση των Φαιάκων.
Το ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στα τελευταία του παιχνίδια είναι κάτι που τονώνει φυσικά την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, αλλά αναγκάζει παράλληλα την ομάδα να δουλεύει ακόμη πιο δυνατά και να αποδίδει καλύτερα μέσα στο γήπεδο.
Το στοιχείο αυτό φαίνεται άλλωστε στους τελευταίους αγώνες, με τον Ολυμπιακό εκτός από τα αποτελέσματα που παίρνει να αποδίδει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μπορεί το αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα των Σερρών να μην ήταν αυτό που θα ήθελε ο κάθε φίλος της ομάδας μετά το πρώτο μέρος, αλλά ο Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά απέδειξε πως έχει τεράστιες δυνατότητες και στο μέλλον μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.
Με τις τελικές φάσεις να είναι 12-6 υπέρ της ομάδας του Βόλου οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την συνέχεια, κοιτάζοντας παράλληλα και σημάδια κόπωσης που έγιναν εμφανή στην επανάληψη, αλλά αυτό έχει ως εξήγηση στην άριστη αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, μιας και κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές.
Με τον πρώτο γύρο να πλησιάζει προς το τέλος ο Σάκης Τσιώλης έχει στο μυαλό του να δώσει ευκαιρίες σε ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάζεται φρέσκος σε κάθε του παιχνίδι. Κατά πόσο αυτό θα αποδειχθεί, θα φανεί στο τέλος του κάθε αγώνα και μέχρι σήμερα ο σύλλογος έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει αρκετές φορές.

Σήμερα η απόφαση για Ζαραδούκα

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει ο Γιάννης Ζαραδούκας, με το ερυθρόλευκο αριστερό μπακ να συμπληρώνει τέσσερις κίτρινες κάρτες τη Δευτέρα με υπόδειξη του διαιτητή Καλόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί πως στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές πέρα τα εντός έδρας ματς με Αστέρα και Καβάλα ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη και θα φιλοξενήσει τον Αρη. Πάντως να λείψει από τους δύο ερχόμενους αγώνες φαντάζει δύσκολο την ώρα που βέβαια εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα θα είναι ο Πάπα Σανκαρέ Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες κανονικά με όσους αγωνίστηκαν να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και θα ανακοινωθεί στη συνέχεια η αποστολή. Αύριο Πέμπτη ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης αναμένεται να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε παιχνίδι. Αυτή θα ξεκινήσει στις στις 12:00, στην αίθουσα «ΠΗΛΙΟ» στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου