ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Για μια νέα αρχή»

για-μια-νέα-αρχή-481580

Γεμάτος διάθεση για δουλειά εμφανίστηκε ο Γιάτσεκ Γκμοχ στην επιστροφή του στην Παιανία σαν προπονητής του Παναθηναϊκού. Σε αυτή, ο Δημήτρης Γόντικας τον παρουσίασε στους παίκτες… «Μαζί μας είναι ένας μεγάλος προπονητής και ένας πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Εμείς ως διοίκηση θέλουμε να τον βοηθήσουμε για όσο καιρό θα είναι εδώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος του τριφυλλιού…

«Θα είμαστε μαζί για λίγα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Πάμε γερά το Σάββατο για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θέλω να αφήσετε πίσω σας ό,τι έχει γίνει και το Σάββατο να κάνουμε μια νέα αρχή με καλό θέαμα», τόνισε ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Η επιστροφή του Γιάτσεκ Γκμοχ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, συνδυάστηκε με δύο πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Ο Πολωνός είδε τους Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρη Νίνη να γυμνάζονται σε έντονους ρυθμούς και μάλιστα να λαμβάνουν μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Έτσι υπολογίζεται ότι σύντομα θα μπορούν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα και αντίστοιχα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς, κι έτσι ο Γιάτσεκ Γκμοχ χρησιμοποίησε παίκτες από την ομάδα των νέων του τριφυλλιού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στην ανάπτυξη από τα πλάγια σε σέντρες και τελειώματα με αντίσταση και –τέλος- παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σε δύο γκρουπ.

Συνάντηση με Ζεσουάλντο Φερέιρα

Αντωνίου και Φρέιτας συνομίλησαν δια ζώσης με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τον πάγκο της ομάδας.

Οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας ξεκίνησαν… σαφάρι επαφών με τους υποψήφιους τεχνικούς. Ο πρώτος στόχος, Ζεσουάλντο Φερέιρα έκανε την… σέντρα, καθώς οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για αρκετές ώρες χθες στην Πορτογαλία και συζήτησαν για την προοπτική συνεργασίας τους.

Ακόμη είναι νωρίς να πούμε τις εντυπώσεις και το τι προκύπτει από την συγκεκριμένη συζήτηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πορτογάλο τεχνικό. Πλέον σειρά αναμένεται να πάρουν ο Τζιανπέρο Γκασπερίνι, ο Πολ ΛεΓκέν, ο Χαβιέ Αγκίρε και ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου