ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με πέντε αθλητές η Νίκη στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Aγώνες Κολύμβησης

με-πέντε-αθλητές-η-νίκη-στους-πανελλήν-107649

Στα «βαθιά» θα κολυμπήσουν δύο αθλητές και τρεις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας Κολύμβησης της Νίκης Βόλου, καθώς θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών – Γυναικών που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ από σήμερα Παρασκευή 23, έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Βασιλοπούλου Βασιλική (50-100 μ. ελεύθερο)

Μεντεκίδη Αναστασία (100-200-400 μ. ελεύθερο)

Χατζηεφραιμίδου Μαρία (100-200 μ. πεταλούδα, 400 μ. μικτή)

Κοντοβάς Γιάννης (400-800-1500 μ. ελεύθερο)

Μιαρίτης Αλέξανδρος (200-400 μ. μικτή ατομική)

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα παιδιά αυτά ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων. Οι επιδόσεις τους όμως είναι τέτοιες που τους επιτρέπουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μεγαλύτερους και στους καλύτερους Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες. Η καλή αγωνιστική τους κατάσταση επιβεβαιώθηκε και στο πρόσφατο Χειμερινό Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας, όπου διακρίθηκαν και κατέκτησαν πολλά μετάλλια. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη αξία είναι πως με τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες στοχεύουν σε καλές επιδόσεις, οι οποίες θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους να λάβουν μέρος με τις Εθνικές Ομάδες της Κατηγορίας τους στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις. Άλλωστε, εννιά κολυμβήτριες κι επτά κολυμβητές της Νίκης Βόλου έχουν πιάσει φέτος τα όρια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, οι οποίοι δεν παίρνουν μέρος είτε γιατί έχουν άλλο αγωνιστικό προγραμματισμό και στόχους, είτε για λόγους οικογενειακούς, σχολικούς κτλ.

Την αποστολή θα συνοδέψει ο κ. Μάρκος Μανταλούφας. Η ομάδα μας ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για την επόμενη σημαντική διοργάνωση προετοιμασίας, τα «Νιόβεια» στη Θεσσαλονίκη στο τέλος Μαρτίου, όπου ταυτόχρονα θα γίνει και το Σχολικό Πρωτάθλημα κολύμβησης Λυκείων, και αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 10 κολυμβητές και κολυμβήτριές μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου