ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι η Νίκη

χωρίς-προβλήματα-στο-ντέρμπι-η-νίκη-108337

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παρουσιαστεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό η Νίκη για το βολιώτικο ντέρμπι, φιλοξενούμενη από τον Ολυμπιακό, στον οποίο θέλει να μεταφέρει και το άγχος, αφού ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών…

Στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, για την 21η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, η απουσία προβλημάτων, αφού επιστρέφει από τιμωρία και ο Λάιος, είναι σίγουρα κάτι που χαροποιεί άπαντες στην ομάδα της Νίκης, που παραμένει σταθερή στην 2η θέση της βαθμολογίας παρότι δεν είχε νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια με Αμβρυσσέα Διστόμου (0-0) και ΝΠΣ Βόλος (1-1).

Ένα ακόμη θετικό για τη Νίκη Βόλου είναι πως θα έχει τους φιλάθλους της στο πλευρό της, καθώς μπορεί να έχει απαγορευθεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της, όμως το άνοιγμα του νοτίου πετάλου του Πανθεσσαλικού τους δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια και να επιλέξουν τον συγκεκριμένο χώρο για να καθίσουν.

Οι παίκτες της Νίκης χρωστούν άλλωστε κάτι στον κόσμο τους, καθώς το φετινό ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Β. δεν έχει καμία σχέση με το περσινό, το γόητρο πάντα παίζει σημαντικό ρόλο σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, και οι μνήμες της βαριάς περσινής ήττας είναι ακόμη νωπές. Ετσι στόχος σ’ αυτό το παιχνίδι είναι αποκλειστικά το νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε η ομάδα να διατηρήσει τη δεύτερη θέση και τη διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο Γ.Σ. Αλμυρού, πριν πάει στο ρεπό της επόμενης αγωνιστικής.

Η Νίκη έχει χάσει δώδεκα βαθμούς φέτος ως γηπεδούχος, όμως στο Πανθεσσαλικό θέλει μια νίκη επί του Ολυμπιακού ως φιλοξενούμενη, κάτι που έχει καταφέρει μια φορά στο ΕΑΚ. Η ομάδα των Ξηροφώτου και Μπούις, σε είκοσι αγωνιστικές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχει δώσει έντεκα εντός έδρας αγώνες. Σε αυτούς τους δέκα αγώνες στο Πανθεσσαλικό και τη μία αναμέτρηση στο «Π. Μαγουλάς» (νίκη 4-1 κόντρα στα Φάρσαλα), η Νίκη έχει «πετάξει» 12 βαθμούς! Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από τους Ρήγα Φεραίο (0-1) και Αλμυρό (0-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με Ολυμπιακό Βόλου (1-1), Θήβα (0-0) και Αμβρυσσέα (0-0).

Στο μεταξύ ο Νίκος Τεβεκέλης, που ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι, μπορεί να είναι πολύ έμπειρος διαιτητής, καθώς από το 2005 βρίσκεται στους πίνακες, και από το 2008 είναι διαιτητής Β’ Εθνικής, αλλά έφερε προβληματισμό στις τάξεις των ανθρώπων της Νίκης, καθώς πέρσι οι αποφάσεις του Μακεδόνα διαιτητή είχαν υποχρεώσει σε ήττα (2-1) στην Πιερία από την Πύδνα.

Ο Θεσσαλονικιός Τεβεκέλης έχει διευθύνει συνολικά πέντε παιχνίδια της Νίκης στο παρελθόν. Στις 15/10/2012 το Καλλονή-Νίκη 0-2, στις 23/3/2014 το Νίκη-Βατανιακός 4-0, στις 10/01/2016 Νίκη-Πύρασος 1-0, στις 10/4/2016 το Νίκη-Θεσπρωτός 1-1 και στις 6/11/2016 το Πύδνα-Νίκη 2-1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου