ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγώνας υπέρ της «Κιβωτού του Κόσμου»

αγώνας-υπέρ-της-κιβωτού-του-κόσμου-109717

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου – Βόλου, με τη συμμετοχή των ομάδων ποδοσφαίρου Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφάλειας, επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο. Η είσοδος στο Στάδιο θα είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν ρούχα σε καλή κατάσταση, τρόφιμα μακράς διαρκείας και σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου – Βόλου.

Αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη του Βόλου, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζει έμπρακτα την όλη εκδήλωση και να αποτελεί την συνδιοργανώτρια αρχή με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Την προσεχή Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 το πρωί θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από την ολυμπιονίκη επισμηναγό Κατερίνα Θάνου, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, την Τετάρτη 21-02-2018, μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, της ολυμπιονίκη επισμηναγού και εκπρόσωπου του Υπουργείου κ. Θάνου, του κ. Παπασταμάτη υπολοχαγού, του κ. Παπανδριόπουλου αρχιλοχία, του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου κ. Τσεκούρα, του κ. Νάκα εκπροσώπου της ομάδας ποδοσφαίρου επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας και εκπροσώπων της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Μαγνησίας και του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζουμε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παρουσία της ολυμπιονίκη αθλήτριας Κατερίνας Θάνου, αλλά και άλλων προσωπικοτήτων από τον χώρο του ποδοσφαίρου σε πανελλήνιο και πανθεσσαλικό επίπεδο. Είναι χαρά μας και τιμή μας που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτοί οι αγώνες ποδοσφαίρου και θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν μαθητές γυμνασίων και λυκείων, αλλά και αθλητές από ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νομού μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας θα παρέχουμε κάθε στήριξη και βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες με μεγάλη επιτυχία και ευελπιστούμε στην μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού, ώστε όλοι μαζί να ενισχύσουμε το τοπικό παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου