ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεστ για Σαϊντί και ρεζέρβες

τεστ-για-σαϊντί-και-ρεζέρβες-481984

Φιλικό παιχνίδι για να τσεκάρουν τον υπό δοκιμήν Λιβεριανό επιθετικό Σαμ Σαϊντί θα δώσουν σήμερα οι κυανόλευκοι στο Διμήνι. Η Νίκη θα αντιμετωπίσει στις 3.15 την Αθλητική Ενωση Διμηνίου σε ένα ματς που θα αποτελέσει τεστ για τον έγχρωμο με κοινοτικό διαβατήριο σέντερ φορ, αλλά και ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι «ρεζέρβες» και οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Μέχρι στιγμής ο Σαμ Σαϊντί δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις της ομάδας. Αποτελεί έναν παίκτη με χαμηλό κέντρο βάρους, που έχει ευχέρεια στην διείσδυση και είναι καλός χειριστής της μπάλας. Επίσης δείχνει ότι έχει καλά τελειώματα των φάσεων. Ο Σαϊντί δοκιμάζεται από την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Ιωνία και αφήνει θετικά δείγματα γραφής, ωστόσο ένα φιλικό παιχνίδι θα έδινε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα προσόντα του στο τεχνικό τιμ και για αυτό προγραμματίστηκε το σημερινό στο Διμήνι. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί αν ο Λιβεριανός επιθετικός ταιριάζει σε αυτά που αναζητά η Νίκη για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και αν τελικά η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα κινηθεί τελικά για την απόκτησή του.

Δίκτυα πάντως ο Στράτος Γιδόπουλος για την αναζήτηση ενός ικανού σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης των κυανολεύκων «ρίχνει» και στην Αυστρία. Εχει εντοπιστεί ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επίθεση και ίσως την ερχόμενη εβδομάδα έρθει στη Μαγνησία για να δοκιμαστεί από τους κυανόλευκους. Περισσότερα όμως στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει για αυτόν.

Η Νίκη παράλληλα με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κοιτά και για την ενίσχυσή της, αφού σε αυτές τις πρώτες εννιά αγωνιστικές έχει δείξει ότι έχει κενά. Η επίθεση είναι το αδύνατό της σημείο… Πριν το ματς με τον Μακεδονικό είχε μόλις πέντε γκολ στο ενεργητικό της, ενώ στο παιχνίδι του Σαββάτου πέτυχε περισσότερα από τα μισά που είχε βάλει στις υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές. Βέβαια επειδή σε ένα ματς βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίκτυα δεν σημαίνει ότι λύθηκε και το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση. Ετσι οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τις λύσεις και ετοιμάζονται να καλύψουν το κενό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εν τω μεταξύ οι κυανόλευκοι στρέφονται στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό Αστέρα. Το ματς με τον Μακεδονικό ανήκει στο παρελθόν. Αναμφίβολα οι τρεις βαθμοί και ο τρόπος που αυτοί ήρθαν λειτουργούν και σαν ένεση ηθικού για τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να κρατήσουν το θετικά, να δουν τα λάθη τους και να κοιτάξουν μπροστά.

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Football League 2, που φέρνει τους κυανόλευκους στη Ναύπακτο είναι αρκετά κρίσιμη ενόψει της συνέχειας, αφού μετά από δυο ανεπιτυχής εξόδους, η ομάδα της Νέας Ιωνίας καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στα εκτός έδρας ματς. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Σαμαράς που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί ότι θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στο Ναυπακτιακό. Παράλληλα το τεχνικό τιμ περιμένει να δει και να κρίνει την κατάσταση του νεαρού Παπαδήμα, που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό. Ο νεαρός αμυντικός υπέστη τράβηγμα και θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.

Με φιλάθλους στο πλευρό της

Δεν αναμένεται οι φίλαθλοι της Νίκης να την αφήσουν μόνη της στη Ναύπακτο. Οι οργανωμένοι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης ανακοίνωσαν χθες ότι θα πραγματοποιήσουν εκδρομή για την αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. «Mετά τις δυνατές συγκινήσεις που ζήσαμε το Σάββατο στην «κλούβα»,

επόμενος σταθμός στο ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας προς το όνειρο είναι η Ναύπακτος. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα αδέρφια να ακολουθήσουν την εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμός μας, δηλώνοντας το ταχύτερο συμμετοχή στα γραφεία μας Μαιάνδρου 14 (στο Παντελής Μαγουλάς) έως το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής. Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ. Μόνο Νίκη. Πάντα, παντού».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου