ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα

με-αισιοδοξία-για-το-θετικό-αποτέλεσμ-482323

Με αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνισθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο Σερρών σε ένα ματς της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, όπου μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, εκ των οποίων δυο εκτός έδρας και μια νίκη στο Βόλο, θέλει συνεχίσει στο επιτυχημένο σερί του και ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική άνοδο.

Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο νικηφόρο ματς, αφού αναγκαστικά απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Σενεγαλέζος αμυντικός Παπά Χαλιφά Σανκαρέ και αναγκαστικά θα αλλάξει το κέντρο της άμυνας.

Σήμερα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Χαβιέ Τομάς με τον Πέτερ Ντολεζάι, που ούτως η άλως στα τελευταία ματς έχει μονιμοποιηθεί στα μετόπισθεν της ομάδας με τον Γάλλο και τον Σλοβάκο να έχουν παίξει μαζί μόνο στο ματς κυπέλλου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες θα απουσιάσει για μια ακόμη αγωνιστική ο Λεωνίδας Καμπάνταης που έχει μπει σε καραντίνα, αλλά και πάλι ο Δημήτρης Πλιάγκας. Αν πάντως υπαρξιακή αλλαγή στο σύστημα με το 4-4-2 να μετατρέπεται σε 4-1-4-1 ίσως έχει στο σχήμα συμμετέχει και ο Καπετάνος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γιακούποβιτς-Σέλεζι-Ζαραδούκας-Τομάς-Ντολεζάι-Άλβαρεζ-Ρόκας-Μόνχε-Ουμπίντες-Καπετάνος-Μαρτίν-Μπρέσκα–Κάστρο-Ρίκκα-Σολάκης-Ψυχογιός, Γκότοβος -Φραντζιπάνε και Ρόκα, ενώ εκτός έμεινε και ο Σκάρος.

Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε πως μετά το σημερινό ματς με τον Πανσερραϊκό στη συνέχεια έχει δύο ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με Aστέρα Tρίπολης και Kαβάλα.

Η βολιώτικη ομάδα σήμερα θέλει να σπάσει την κακή παράδοση που τον θέλει να μην κερδίζει στη Μακεδονική πόλη… κόντρα στους Σερραίους που προέρχονται από νίκη στην Τρίπολη…

Ο Πανσερραϊκός

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Ντράγκαν Κοκότοβιτς έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αποδείξαμε στους δύο τελευταίους αγώνες ότι ο Πανσερραϊκός έχει δύναμη και πυγμή. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του και ποια τα μειονεκτήματά του. Ο Ολυμπιακός είναι μια επικίνδυνη ομάδα που παλεύει συνέχεια για το θετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο θα πράξουμε κι εμείς. Θα παίξουμε για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πόντων».

Ο Κοκότοβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή και είναι οι εξής: Ράντμαν, Νόβοτα, Ανάκογλου, Αλβάρεζ, Βλασόπουλος, Μπέλιτς, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Νταλέ, Κάστρο, Λεοζίνιο, Μαβέβε, Μουσικάκης, Παντελιάδης, Σουμπίνιο, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου.

Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το σχήμα που παρατάχθηκε στην Τρίπολη θα είναι αυτή του Γαλανόπουλου στη θέση του τιμωρημένου Πάμπλο Αμό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου