ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε αρνητική ψήφο!!!

πήρε-αρνητική-ψήφο-482345

Με την εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε κανείς να… διώξει τους μισούς και παραπάνω ποδοσφαιριστές. Πάντα όμως σε μια ομάδα που δεν πηγαίνει καλά, την… πληρώνει ο προπονητής. Ο Νίκος Νιόπλιας, που σαφώς και έχει τεράστια ευθύνη για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει ποδόσφαιρο, μετράει ώρες στον "πράσινο" πάγκο και πήρε ήδη αρνητική ψήφο.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας έχουν ήδη εισηγηθεί την αποπομπή του Έλληνα τεχνικού, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει γίνει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μάλιστα ο Πορτογάλος ήταν ακόμη πιο καυστικός στα όσα φέρεται ότι είπε στον Νικόλα Πατέρα.

Σε συνάντηση πάντως που θα έχει σήμερα ο Νικόλας Πατέρας με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας μεταφέρονται οι εξελίξεις στο θέμα «προπονητής’’ στον Παναθηναϊκό, με την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια να είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- δεδομένη.

Αν και αρχικά, ο πρόεδρος του τριφυλλιού δήλωνε ότι δεν υπάρχει ζήτημα αντικατάστασης του Νίκου Νιόπλια, φαίνεται ότι και αυτός έχει αλλάξει άποψη, καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι η μοναδική λύση για να αλλάξει εικόνα στην ομάδα.

Ο Νικόλας Πατέρας μετά από την προχθεσινή ισοπαλία με την Λάρισα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο για την κατάσταση στην ομάδα και -φυσικά- για την παραμονή ή όχι του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου