ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινά για Θήβα ο Ολυμπιακός Βόλου

ξεκινά-για-θήβα-ο-ολυμπιακός-βόλου-118332

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ανεβασμένη είναι η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες των προηγούμενων αγωνιστικών, που έφεραν τους ερυθρόλευκους στην 4η θέση του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με 30 βαθμούς.

Οι Βολιώτες διανύουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία με την αντίστοιχη του πρώτου γύρου, μετρώντας 4 νίκες σε 6 παιχνίδια, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, ενώ φαίνεται πως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, όπως και η έλευση του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, λειτούργησαν ως ανασταλτικοί παράγοντες για τη βελτίωση της ψυχολογίας, όπως και της αγωνιστικής εικόνας των ερυθρόλευκων.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν έχει λύσει όλα τα προβλήματά του …καθώς η δύσκολη επίτευξη τερμάτων εξακολουθεί να υφίσταται, αν και η δημιουργία ευκαιριών συμβαίνει κατά κόρον στα παιχνίδια του. Το γεγονός ότι έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια με …1-0, με τελευταίο θύμα τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο κυριακάτικο παιχνίδι, είναι ενδεικτικό.

Ωστόσο το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, ώστε η τελική προσπάθεια να συνοδεύεται και από την επίτευξη τερμάτων, που μεταφράζονται σε βαθμούς.

Στα έξι παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων και τρία ντέρμπι, με Νίκη Βόλου στις 25/2, με ΝΠΣ Βόλος στις 4/3 και με ΓΣ Αλμυρού την 1/4, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, ώστε να κλείσει όσο πιο ψηλά στην κατάταξη μπορεί την αγωνιστική του παρουσία.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τους ερυθρόλευκους, μετά τη νίκη και επί του Αχιλλέα Φαρσάλων εστιάζεται στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (3μ.μ.), κόντρα στη Θήβα. Χθες, οι Βολιώτες πραγματοποίησαν το ρεπό τους, ενώ από σήμερα επιστρέφουν εντατικά στις προπονήσεις. Αμφίβολοι είναι οι Καμπλιώνης και Λούγκος, λόγω των μικροτραυματισμών τους στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων την περασμένη Κυριακή.

Αύριο η ένσταση του Ρήγα

Ο Ολυμπιακός ακόμη σκέφτεται την εκδίκαση της ένστασης που εκκρεμεί από τον Ρήγα Φεραίο, για αντικανονική συμμετοχή του Κόλα στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 28 Ιανουαρίου. Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη στις 4μ.μ. από τα αρμόδια όργανα.

«Την αγάπη μας στη Θήβα»

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχώρησε σε ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει και δημόσια τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν και αυτή την Κυριακή δίπλα της, αναφέροντας τα εξής: «Ακόμη μία Κυριακή, οι φίλαθλοί μας βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και με τη θετική τους ενέργεια και το χειροκρότημά τους ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη. Ακόμη μια φορά, τους οφείλουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ για τη στήριξη. Όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σε εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Α.Ο. Θήβας και η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό μας είναι επιβεβλημένη. Η ομάδα μας βρίσκει αγωνιστικά τον χαρακτήρα της κι όλοι εμείς είμαστε κοντά της, για να καταφέρουμε το καλύτερο, για φέτος, αποτέλεσμα. Ας δείξουμε κι αυτή τη φορά, στο Δημοτικό Γήπεδο Θηβών, την αγάπη μας για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Ολυμπιακό Βόλου! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ».

Ετήσια συνεστίαση

Την ετήσια συνεστίασή του διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου μεθαύριο Παρασκευή 16/2. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958 459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου