ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μπαίνει στη Νίκη ο Μακρής;

με-την-αύξηση-του-μετοχικού-κεφαλαίου-482740

Με απλή κοινωνική συνάντηση παρομοίασαν το ραντεβού με τον Κώστα Μακρή οι άνθρωποι της Νίκης, απαντώντας ουσιαστικά στα χθεσινά δημοσιεύματα της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας μας είχε γραφεί ότι υπήρξε σε γνωστό εστιατόριο του Βόλου συνάντηση του Κώστα Μακρή με παράγοντες της κυανόλευκης ομάδας. Ο Γιδόπουλος χθες μετά την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό διέψευσε ότι βρέθηκε ο ίδιος εκεί, αλλά όμως ήταν ενήμερος για το ραντεβού των παραγόντων αλλά και του Πέτρου Καϊμακάμη.
Ο κ. Μακρής, πρώην μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, συνοδευόμενος από στενό συνεργάτη του Υπουργού Αμύνης Ευάγγελου Βενιζέλου, τον κ. Παραβάντη που είναι γενικός γραμματέας στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε στο Βόλο για προσωπικές του υποθέσεις και είχε συνάντηση με παράγοντες της κυανόλευκης ομάδας.
Ο Γιδόπουλος χθες ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι: «Εμένα δεν ήρθε κανένας να μου χτυπήσει την πόρτα για να πάρει τις μετοχές»… Από την άλλη όμως συνεργάτες του στην κερκίδα έλεγαν ότι ο κ. Μακρής δεν ενδιαφέρεται να γίνει μεγαλομέτοχος, αλλά στη συνάντηση που υπήρξε έγινε συζήτηση για να βοηθήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και να αναμιχθεί με τα διοικητικά της.
Παράλληλα ο Γιδόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι επιθυμεί να σταματήσουν τα δημοσιεύματα γύρω από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Την ίδια ώρα όμως οι πληροφορίες τον ήθελαν να μην έχει πάψει να σκέφτεται την αλλαγή στον πάγκο…
 
 
 
 
 
  
Τα επόμενα ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου, η κοινή πεποίθηση είναι ότι δεν θα αποτελέσουν μόνο παιχνίδια με συγκεκριμένους αγωνιστικούς στόχους, στα οποία ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του επιθυμούν μια συγκομιδή βαθμών που δεν θα τους κάνει να ανησυχούν για τη συνέχεια.
 
 
Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ
 
 
Η Σούπερ Λίγκα βέβαια δεν είναι πρωτάθλημα για πειραματισμούς και δοκιμές, αλλά όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και μαζί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές κάποια ματς θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή τους στην ομάδα.
Ηδη όπως φαίνεται κάποιοι παίκτες έχουν τεθεί στο περιθώριο… Οπως ο Καμπάνταης, που δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη συνέχεια και προπονείται μόνος του. Ομως δεν είναι ο μοναδικός.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δεν κατάφεραν να αποδείξουν στο γήπεδο αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν και επί το πλείστον πήραν τις ευκαιρίες τους. Για κάποιους ήταν και θέμα τραυματισμού, για άλλους όχι. Από το σύνολο του Σάκη Τσιώλη πάντως σε αυτά τα εννιά παιχνίδια διαφάνηκαν ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Ο Φρατζιπάνε π.χ. έχει παίξει μόλις 14 λεπτά, ενώ ο Κάστρο έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια σε σύνολο 120 λεπτών… Από τους δυο τους αναμφίβολα περίμεναν περισσότερα πράγματα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Οι επόμενες εβδομάδες λοιπόν, παράλληλα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, θα είναι και εβδομάδες ξεκαθαρίσματος. Κι αν για τους παίκτες που έχει αρχίσει να «χτυπάει το καμπανάκι» υπάρχουν κάποια δεδομένα που οδηγούν σε συμπεράσματα, για την ενίσχυση και την αντικατάστασή τους στο ρόστερ αν και προέκυψαν κάποια ονόματα από τα ταξίδια του Τάκη Γιαννόπουλου στο εξωτερικό, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για σιγουριά για τις κινήσεις των ερυθρολεύκων.
Ο Αχιλλέας Μπέος πάντως δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα αποδυναμωθεί παρότι βασικά στελέχη της βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων (Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ούμπιντες) και θα ενισχυθεί κατάλληλα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η πρώτη θέση που φαίνεται πως κοιτούν για την ενίσχυσή της οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ομάδας είναι στην επίθεση. Σολάκης, Μπρέσκα και Μαρτίν αποτελούν αυτή τη στιγμή τις λύσεις και μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει αρκετά, αλλά κάτι λείπει…  
Μέχρι πάντως τις επίσημες θέσεις και τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ακόμα φυσικά, όσο κι αν οι φίλαθλοι αγωνιούν, είναι πολύ νωρίς να γίνουν, κάθε πρόβλεψη που αφορά στο ρόστερ είναι ριψοκίνδυνη.
Στα πέντε επόμενα παιχνίδια με Πανσερραϊκό, Αστέρα Τρίπολης, Καβάλα, Σκόντα Ξάνθη και Αρη, θα φανούν κάποια επιπλέον πράγματα για τις αποχωρήσεις και τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Αλλά για τα μεταγραφικά το τοπίο παραμένει «θολό» και δύσκολα θα διαρρεύσουν σύντομα πληροφορίες, που να έχουν βάση.
 
 
 
 
 
 
 
 
Κόντρα σε όλα    
 Κόντρα σε πολλά πράγματα θα παίξει αύριο ο Ολυμπιακός στις Σέρρες. Δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό και δεν έχει κερδίσει με διαιτητή τον Καλόπουλο. Πάντως χθες οι Νέοι έδειξαν το δρόμο…
Β.Ζ
 
Στα αποδυτήρια
Δεν άντεξε ο Στράτος Γιδόπουλος και μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο της αναμέτρησης χθες στο Παντελής Μαγουλάς. Προσπάθησε να «χτυπήσει» στο φιλότιμο τους ποδοσφαιριστές. Ο Αρμάντο Μαρέντζι επίσης προσπάθησε να τους συνεφέρει και όπως φάνηκε τα κατάφεραν, αφού η εικόνα της Νίκης άλλαξε στο δεύτερο μέρος.
Αγ. Θαν.
 
«Δύσκολο»
Την έδρα της Νίκης εκθείασε αμέσως μετά την αναμέτρηση ο προπονητής του Μακεδονικού Θόδωρος Δαλκίδης: «Σε μια τέτοια έδρα είναι δύσκολο να κερδίσεις και δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι υπέροχος ο κόσμος της Νίκης», σχολίασε σχετικά. Μάλιστα σε πηγαδάκια συζητούνταν ότι οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που έσπρωξαν τους παίκτες της Νίκης να γυρίσει το παιχνίδι…
Αγ. Θαν.
 
Την έχει γούρι
Πάλι με την πράσινη μπλούζα παρουσιάστηκε στο γήπεδο ο προπονητής της Νίκης, Αρμάντο Μαρέντζι. Φαίνεται ότι την έχει γούρι, αλλά και τις δυο φορές που την φόρεσε το πράσινο ήταν και το χρώμα των αντιπάλων. Μια ήταν με την Επανωμή και μία χθες κόντρα στον Μακεδονικό.
Αγ. Θαν.
 
«Πέσαμε από την Ακρόπολη»
Μήνυμα σε φίλο του έστειλε αμέσως μετά το παιχνίδι ποδοσφαιριστής της Νίκης και θέλοντας να δείξει το τι έγινε στο Παντελής Μαγουλάς του έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέσαμε από την Ακρόπολη και σταθήκαμε όρθιοι»! Πραγματικά έσπασαν καρδιές στην κερκίδα.
Αγ. Θαν.
 
Φήμες    
Κάποιες φήμες κάνουν λόγο ότι σε μια ομάδα δεν πλησιάζει προπονητής… Όλοι λένε “να φύγουν πρώτα τρεις παίκτες και μετά… πάω”!!!
Β.Ζ
 
Αλλαγή
Οι φήμες για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ήταν έντονες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης πουλάει!! Για τη Νέα Σμύρνη ο λόγος!!!
Β.Ζ
  
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Πίστεψε κανείς ότι η χθεσινή νίκη άλλαξε τις αποφάσεις;
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου