ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νύχτα τρόμου μεσοπέλαγα για τον «Βόλος 2004»

νύχτα-τρόμου-μεσοπέλαγα-για-τον-βόλο-121255

Δύσκολες στιγμές πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου οι επιβάτες του πλοίου Knossos Palace των Μινωικών Γραμμών, καθώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν τρικυμία στο Αιγαίο με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν τα… πάντα μέσα στο πλοίο.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μεταξύ αυτών ήταν και οι Βολιώτισσες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣ Βόλος 2004, που επέστρεφαν από το Ηράκλειο, μετά την ήττα που γνώρισαν για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, από τον ΟΦΗ με 2-1.

Όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τηλέμαχος Μαγαλιός στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ: «Ζήσαμε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις στο καράβι προς Πειραιά. Φθάσαμε με καθυστέρηση, αλλά πέρα από αυτό, είδαμε πράγματα να πέφτουν από κάθε γωνιά του πλοίου, εικόνες σοκαριστικές από το εσωτερικό του. Μας είπαν για 8 μποφόρ, αλλά πιστεύω ότι οι άνεμοι έπνεαν σε μεγαλύτερη έκταση. Οι παίκτριες φοβήθηκαν, όπως και όλοι οι επιβάτες, ενώ είχαμε και κάποιες ζαλάδες και εμετούς από τα κορίτσια. Ωστόσο, ευτυχώς φθάσαμε σώοι».

Από την πλευρά της, η σέντερ φορ της ομάδας, Βάσω Δημητριάδη, σημείωσε: «Ζήσαμε κάτι, το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει. Βλέπαμε τα πάντα γύρω μας να κουνιούνται, ήταν εφιάλτης. Πολλά κορίτσια ένιωσαν άρρωστα, κάποιες μείναμε όλο το βράδυ στην καμπίνα, όπου δεν ήταν καλύτερη η κατάσταση. Είναι εικόνες που τις αντικρίζουμε πρώτη φορά».

Παράπονα για τη διαιτησία

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σοβαρά παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΣ Βόλος 2004 για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάνειο στάδιο του Ηρακλείου.

Οι Κρητικές είχαν ανοίξει το σκορ στο 25’, για να ισοφαρίσουν οι Βολιώτισσες στο 50’, με τέρμα της Γρηγοριάδη. Στο 70’ σημειώθηκε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι παράγοντες της Βολιώτικης ομάδας και από την οποία προήλθε το γκολ της νίκης των Κρητικών. Συγκεκριμένα, εκτός περιοχής μαρκάρισμα της Γρηγοριάδη σε παίκτρια των γηπεδούχων, είχε σαν αποτέλεσμα, η τελευταία να πέσει… εντός περιοχής. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αρχικά δίστασε, κατόπιν ωστόσο επικοινωνίας με την επόπτη γραμμών, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, με την Κυδωνάκη από πλευράς ΟΦΗ να το εκτελεί εύστοχα, για το τελικό 2-1.

Οι άνθρωποι του ΑΣ Βόλος 2004, «βράζουν», ενώ αναμένεται να αποστείλουν έγγραφη διαμαρτυρία στη διοργανώτρια αρχή, θεωρώντας ότι η ομάδα, που παλεύει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία αδικήθηκε κατάφορα.

Παράλληλα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων του ΟΦΗ, που περιελάμβανε μεταξύ των άλλων και την παρακολούθηση του παιχνιδιού της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βέροια.

Για την ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα έπαιξαν οι: Χατζηλαζάρου, Τσελίκα (50’ Κέκου), Νικάκη, Αβντόλι, Νικοπούλου, Σύρμου, Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Ανδρέου, Βέτσικα, Δημητριάδη (75’ Καλαμπούκα)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου