ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Αίγινα ο Βόλος 2004

με-αίγινα-ο-βόλος-2004-483212

Την ομάδα της Αίγινας θα φιλοξενήσει σήμερα στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ ο Βόλος 2004 με σκοπό να κάνει ακόμη ένα θετικό βήμα στον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος στην 5η αγωνιστική.

Μετά από δώδεκα ημέρες και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εκλογών οι ερυθρόλευκες επιστρέφουν και πάλι σήμερα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, θέλοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης για τέταρτη φορά.

Η Αίγινα μπορεί να μην είναι η ομάδα που τις περασμένες χρονιές ήταν από τις πιο επικίνδυνες της κατηγορίας, ωστόσο κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται δίχως προσπάθεια και σοβαρότητα. Αυτά τα δύο συστατικά είναι που ζητά ο τεχνικός Μίλτος Καλόγηρος από τις παίκτριές του προκειμένου να μην έχουν προβλήματα και να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις ερυθρόλευκες που θέλουν παράλληλα να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών εντός έδρας, μιας και στις περασμένες αγωνιστικές που φιλοξένησαν Ελπίδες Καρδίτσας και Ατρόμητο Αθηνών τις φιλοδώρησαν σημειώνοντας από τρία τέρματα.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι: Αντζέλοβα, Κανιάκα, Γουγούση, Χατζηλιόντα, Παπαδοπούλου, Πελεκούδα, Ζήγρα, Ντάφου, Κλόντζα, Μαλισιώρα, Μπαλαμούτη, Γιοβάνοβιτς, Τσιρδάνη, Παρασκευοπούλου, Δημητριάδη, Όρτενταλ και Τραΐκοβιτς. Απούσες από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Διβανέ και Λαβδδογιάννη λόγω τραυματισμού, ενώ τα δελτία των Κύρκου, Αναγνωστοπούλου και Οικονόμου δεν εκδόθηκαν από την ΕΠΟ.

Στην τελευταία τους αγωνιστική στην έδρα της Καλλιθέας οι ερυθρόλευκες πήραν τους βαθμούς της νίκης σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής αναδιαρθρωμένης κατηγορίας με τις ομάδες του Βορείου και το Νοτίου ομίλου να συνθέτουν από φέτος έναν και ενιαίο όμιλο. Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Πέτρος Κωτούλας από την Καρδίτσα έχοντας ως βοηθούς τους Βασίλη Τακόπουλο και Ευτύχιο Τσαλίκη.

*Με χθεσινή ανακοίνωση ο Βόλος 2004 εύχεται τα θερμά της συλλυπητήρια στην παίκτρια της ομάδας Λίλα Ντάφου όπως και στον γενικό αρχηγό Γιάννη Ντάφο για την απώλεια της αγαπημένης τους γιαγιάς – μητέρας .

Η 5η αγωνιστική

Σήμερα

Αβάντες Χαλκίδας – Αμαζόνες Δράμας

Αμαζόνες Καλυβίων – Νέοι Εργοτέλη

Βόλος 2004 – Αίγινα

Ελπίδες Καρδίτσας – Οδυσσέας Γλυφάδας

Αύριο

Άρης – Καλλιθέα

Πανσερραϊκή – Ατρόμητος Αθηνών

Ρεπό: Ελπίδες Καρδίτσας

Η Βαθμολογία

Β. Αγ. Γκολ

1. ΠΑΟΚ

12 4 17 2

2. Οδυσσέας 9 3 13 2

3. Βόλος 2004

9 4 9 2

4. Καλλιθέα

9 4 9 3

5. Αίγινα

9 4 9 4

6. Πανσερραϊκή

4 3 5 6

7. Ατρόμητος 4 4 4 8

8. Εργοτέλης

3 2 8 6

9. Αμαζόνες Κ. 3 3 2 8

10. Άρης

3 4 5 12

11. Ελπίδες Κ. 1 3 4 8

12. Αμαζόνες Δ. 1 4 3 16

13. Αβάντες 0 4 3 14

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου