ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προέχει η… Νίκη

προέχει-η-νίκη-483222

Μπροστά στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τον Μακεδονικό ο,τιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της FootballLeague 2, γνωρίζοντας ότι το μόνο που θα «απαλύνει» την ανησυχία και θα επαναφέρει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας είναι η νίκη.
Ο Στράτος Γιδόπουλος μέσω χθεσινής συνέντευξης Τύπου προσπάθησε να κάνει το αυτονόητο. Να ηρεμήσει τα πνεύματα, να ρίξει τους τόνους και ουσιαστικά να προστατεύσει την ομάδα. Δεν διέψευσε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε εξελίξεις, ωστόσο ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ευκαιρίες σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.
Οι κυανόλευκοι χθες προπονήθηκαν στο Παντελής Μαγουλάς και προβλήματα δεν υπήρξαν. Σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, αναμένονται αλλαγές. Η μια από αυτές είναι η επιστροφή του Αγγελου Διγκόζη στην ενδεκάδα, αφού ο αρχηγός εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που ήταν τιμωρημένος. Ο Διγκόζης αναμένεται να αγωνιστεί στα χαφ με παρτενέρ το νεαρό Νάστο σε ένα σύστημα 4-4-2. Σε μια πιθανή ενδεκάδα, ο Κόσογλου θα υπερασπιστεί την εστία, στην άμυνα Καρακώστας και Στουρνάρας θα αγωνιστούν στις δυο πλευρές, ενώ Σωτρίνης και Παπαδήμας θα παίζουν στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Διγκόζης και Νάστος θα έχουν ανασταλτικό ρόλο στα χαφ, Πετράς και Ντάνισιτς θα καλύψουν την δεξιά και την αριστερή πλευρά αντίστοιχα, ενώ μπροστά θα αγωνιστούν ο Γραμματικόπουλος  και ο Βακουφτσής, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει και ο Μασίας. 
Στην αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδας Αρμάντο Μαρέντζι συμπεριλήφθησαν οι: Κόσογλου, Μπαϊμάκης, Διγκόζης, Μαϊστρέλλης, Πετράς, Στουρνάρας, Σαμαράς, Βακουφτσής, Τσικνίδης, Σωτρίνης, Ντάνισιτς, Χρυσοχοϊδης, Γραμματικόπουλος, Παπαδήμας, Καρακώστας, Κουτσογιάννης, Βλάχος, Αργύρης, Νάστος και Μασίας.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την Ενωση Αρτας θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης, που θα γίνει το Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Σιαμέτης και Δημήτρης Τίκας, αμφότεροι από την Ηπειρο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα.
 
Ο Μακεδονικός
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί σήμερα στο Παντελής Μαγουλάς ο Μακεδονικός. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις απουσίες και συγκεκριμένα αυτές των Αμ. Παπαδόπουλου, Ελληνίδη, Σπαθάρα και Σαχινίδη. Ο Μακεδονικός βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, έχοντας μέχρι σήμερα απολογισμό δύο νίκες, τρείς ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ιδιαίτερα θετική είναι η εκτός έδρας παρουσία του, αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και συγκεκριμένα στην Αμφισσα από τον Φωκικό, ενώ πήρε διπλό στον Εορδαϊκό (!) και ισοπαλίες σε Κοζάνη και Φιλιππιάδα!
 
FOOTBALL LEGUE 2 – 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Παντελής Μαγουλάς
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αρτας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ             ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
31.ΚΟΣΟΓΛΟΥ                        1.ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ
4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ                      4.ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ
5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ                            6.ΓΡΑΙΚΟΣ
13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ                   33.ΤΕΛΛΟΣ
72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ                   8.ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
20.ΝΑΣΤΟΣ                             10.Μ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
66.ΔΙΓΚΟΖΗΣ                          14.ΤΣΑΤΣΑΣ
14.ΠΕΤΡΑΣ                             22.ΣΑΜΠΙΑΣΒΙΛΙ
7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ                           5.ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ
9.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ       30.ΚΑΤΣΑΜΑΚΙΔΗΣ
10.ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ                   9.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Προπονητές:
Αρ. Μαρέντζι                          Θ. Δαλκίδης
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου