ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΟΠΑΠ… στη φανέλα ο Ολυμπιακός…

με-οπαπ-στη-φανέλα-ο-ολυμπιακός-483255

Σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για χορηγία στη φανέλα της βολιώτικης ομάδας φαίνεται να ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει και οικονομικό συμφέρον.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία μεταξύ της βολιώτικης ΠΑΕ και του ΟΠΑΠ για χορηγία στη φανέλα είναι τριετής και τα οικονομικά οφέλη για τον Ολυμπιακό είναι 1,5 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός που στα έως τώρα ματς έχει εμφανισθεί έχοντας στη φανέλα χορηγούς από την Μαγνησία την ΕΨΑ και το Metal Design, στη συνέχεια θα έχει ένα από τα παιγνίδια του ΟΠΑΠ, πιθανότατα το ΠΡΟΠΟ.
Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, όπως είχε γίνει προ ημερών με έναν ακόμη επίσημο υποστηρικτή της ΠΑΕ που ήταν ο Aυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. και η eway …
Στο μεταξύ κι ενώ τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός παίζει στις Σέρρες, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε μια άλλη συνεργασία με εταιρία γαλακτοβιομηχανίας. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχει στο εμπόριο γάλα που θα φέρει το όνομα της ομάδας των Σερρών.
 
Αλλαγές στην 11άδα
 
 Με αλλαγές θα παραταχθεί τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Θα λείψει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από την 11άδα ο Σενεγαλέζος Παπά Χαλιφά Σανκαρέ
και αναγκαστικά θα αλλάξει το κέντρο της άμυνας.
Κατά πάσα πιθανότητα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Γάλλος Χαβιέ Τομάς με τον Πέτερ Ντολεζάι, που ούτως η άλλως στα τελευταία ματς έχει μονιμοποιηθεί στα μετόπισθεν της ομάδας.
Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τη Δευτέρα στις Σέρρες θα απουσιάσει και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που έχει μπει σε καραντίνα, και πιθανόν να υπάρξει και αλλαγή και το 4-4-2 του περασμένου Σαββάτου μετατραπεί σε 4-1-4-1 που ίσως έχει στο σχήμα και Καπετάνο.
 
 
Ο Πανσερραϊκός
 
Στον Πανσερραϊκό ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν υπολογίζει τον Μπόζινταρ Τάντιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την θλάση και έτσι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Παράλληλα εκτός είναι και οι Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Άμο και Αμπουμπακάρι.
 
Ανακοίνωση Austrian Boys
 
“Τη Δευτέρα η ομάδα μας αγωνίζεται στις Σέρρες και έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για το καλύτερο, όμως και ο κόσμος που είναι Superleage επιπέδου έχει αποδείξει πως είναι ικανός. Παρόλο ότι είναι εργάσιμη μέρα θα εξαντλήσει τα 500 εισιτήρια και τη Δευτέρα το απόγευμα το γήπεδο των Σερρών να πάρει το δικό μας χρώμα. Το Austrian Boys Club διοργανώνει εκδρομή, ώρα αναχώρησης 13:00 από το ΕΑΚ όπου θα αναχωρήσουν τα πούλμαν μας. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του club.
Μετά την γενική συνέλευση των μελών του Δ.Σ των Austrian Boys έχουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και τον κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:
1) Εκδήλωση συνδέσμου πριν τα Χριστούγεννα για την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου.
2) Έκδοση συλλεκτικού ημερολογίου του συνδέσμου για τις προσεχές εορτές.
3) Συλλογή δώρων, ρούχων τις παραμονές εορτών για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.
4) Μετά από κάλεσμα των μελών μας θα μαζέψουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις άπορες οικογένειες της περιοχής της Νέας Δημητριάδος.
5) Καθημερινά λειτουργεί το νέα μας bar – μπουτίκ του Club”.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου