ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα…

με-κεκτημένη-ταχύτητα-127337

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τα δύο εκτός έδρας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με Ρήγα Φεραίο και ΑΟ Σελλάνων, που ανέβασαν την ομάδα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα… και έπεται συνέχεια.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την επιτυχημένη έξοδο στο Προάστιο Καρδίτσας απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στο κυριακάτικο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου, έχουν ξεκινήσει… την αντεπίθεση, κόντρα στα προβλήματα και τους κακούς χειρισμούς, που πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων έφεραν την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον, οι συνεχόμενες επιτυχίες -και μάλιστα μακριά από το Πανθεσσαλικό- που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, για να έχουν αντίκρισμα πρέπει να συνεχιστούν και στο ερχόμενο παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική, στο οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Φαρσαλινούς τον Γιώργο Θέο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων, ωστόσο επιστρέφει ο Δήμος Κόκας που εξέτισε την ποινή του. Οσον αφορά τον Κλεβί Κόλα, θα παραμείνει στον… πάγο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της ένστασης του Ρήγα Φεραίου για αντικανονική συμμετοχή του ερυθρόλευκου στο μεταξύ τους παιχνίδι, πιθανότατα αύριο Πέμπτη από την ΕΠΟ.

Μετά το χθεσινό ρεπό, η προετοιμασία ξεκινά με εντατικούς ρυθμούς από σήμερα, με το τεχνικό επιτελείο να δουλεύει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές, καθώς ακόμη προβληματίζει το γεγονός της δύσκολης επίτευξης τερμάτων που φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά της, η ομάδα των Φαρσάλων θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς, όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η κρίσιμη εντός έδρας νίκη που πέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα, με 1-0.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, και με χαμηλούς τόνους προσπαθούν να μετατρέψουν τη διαφαινόμενη ηρεμία που επικρατεί μετά τις συνεχόμενες νίκες, σε σύμμαχο, για ανάλογη συνέχεια.

Ενδεικτική πάντως του ενωτικού κλίματος που επικρατεί στον Ολυμπιακό είναι και η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη, που καλεί τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να τη στηρίξει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα: «Αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 3μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει έναν ακόμη αγώνα, αυτή τη φορά με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να δείξουμε πανταχόθεν τη δυναμική του Συλλόγου αλλά και πως ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, όσα εμπόδια κι αν μας βάζουν! Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη κι αυτό θα δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως τόσα χρόνια έχει πράξει. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».

Στις 16/2 η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου

Για την επόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η ετήσια συνεστίαση του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τα εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου