ΜΠΑΣΚΕΤ

Βραβεύθηκε ο Αποστόλης Κουτίνας

βραβεύθηκε-ο-αποστόλης-κουτίνας-128236

Τον Απόστολο Κουτίνα βράβευσε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι των κυανόλευκων με αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας, για το οποίο ο βολιώτικος σύλλογος εξέφρασε δικαιολογημένα παράπονα και για τη διαιτησία.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ της Νίκης Βόλου τίμησε τον παλαίμαχο παίκτη της και πατέρα του παίκτη της ομάδας Σάκη Κουτίνα, ο οποίος μάλιστα σημείωσε και το νικητήριο καλάθι της ομάδας του στον προχθεσινό αγώνα. Τη βράβευση έκανε το μέλος της Δ.Ε. Μιχάλης Χατζηδημητρίου και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ κ. Μπάμπης Τουτουτζόγλου: «Από το 1980 ο Αποστόλης Κουτίνας ήταν παίκτης της ομάδας μας. Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. Την περίοδο 1983 – 1984, πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας μας στην Α’ Εθνική και το 1997 επίσης πανηγύρισε άνοδο στην Β’ Εθνική. Το 1997 ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Νίκη, ενώ διετέλεσε και προπονητής των ακαδημιών. Είχε πάντα τη φανέλα με το Νο9, όπως και ο γιος του Σάκης Κουτίνας».

«Νίκησε έναν πολύ κακό διαιτητή»

Παράλληλα σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. μπάσκετ των κυανόλευκων ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου οι κυανόλευκοι επικράτησαν έστω και δύσκολα με 64-62 του ΑΟΚ Βέροιας, για την 15η Αγωνιστική της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, εκφράζοντας ωστόσο παράπονα για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον κόσμο που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο και στην αντίπαλη ομάδα, με αξιόμαχο και καλό σύνολο. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Λυπούμαστε πάρα πολύ γι αυτά που δεν ευθύνονται ούτε οι παίκτες, ούτε ο κόσμος, ούτε οι Διοικήσεις που έχουν πολύ καλές σχέσεις, αλλά κάποιοι κύριοι που προσπαθούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών και διαμορφώνουν αποτελέσματα. Η ομάδα μας νίκησε έναν άξιο αντίπαλο και έναν πολύ κακό διαιτητή. Ένα ολόκληρο γήπεδο κατάλαβε τα σφυρίγματά του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου