ΤΟΠΙΚΟ

Αυλαία α’ γύρου με πρώτη απώλεια για Δήμητρα, 4-4 με τον Αγροτικό

αυλαία-α-γύρου-με-πρώτη-απώλεια-για-δ-129442

Αυλαία στον α’ γύρο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ είχαμε το Σαββατοκύριακο, όπου η Δήμητρα Ευξεινούπολης έχασε για πρώτη φορά βαθμούς, παραχωρώντας ισοπαλία στον ουραγό Αγροτικό με 4-4. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Λεχώνια-Ν. Μαγνησιακός 0-1

Σκόρερ: (35’ Μεταξάς)

Με το διπλό απέδρασε από τα Λεχώνια ο Νέος Μαγνησιακός χάρις σε τέρμα του Μεταξά στο 35’, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς των γηπεδούχων και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Παλαιορούτη. Οι γηπεδούχοι έχασαν χρυσή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για να αποσπάσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν από κόρνερ του Ρενάτο ο Καμπέρης έκανε την προβολή με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Ξενάκης, Ντενίς, Παπακυρίτσης (46’ Στυλιαρογιάννης), Μανούσος, Μπικοράρος (46’ Καραγιάννης), Λιόλιος, Λιάκος (85’ Κωνσταντινίδης), Ρενάτο, Χατζηκώστας (55’ Παρασκευόπουλος), Καμπέρης

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μίτσιας, Τζιότζιος, Σκέρτζι, Κατσίφας, Πέτρου, Δοδοντζίδης (86’ Τσιγαρίδας), Φραγκούλης (70’ Παπαγεωργίου), Χότζα, Μεταξάς (55’ Μπάλας), Χριστοδούλου (78’ Ταυλαρίδης), Τάρε.

Δύναμις-Αγία Άννα 0-2

Σκόρερ: (3’ Κωτούλας, 64’ Αντωνίου)

Με 2-0 επικράτησε εκτός έδρας της Δύναμις η Αγία Άννα, με την ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη να προηγείται στο Κωτούλας 3’ με γυριστό σουτ του Κωτούλα.

Το 0-2 σημείωσε ο Αντωνίου με αριστερό σουτ έπειτα από προσπάθεια του Νιαώτη στο 64’. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν αλλά ο Μούτος αστόχησε σε πέναλτι στο 76’.

ΔΥΝΑΜΙΣ: Τζ. Μπαρδόκου, Μαλλιαρός, Παπαδήμας, Φασούλας, Τουφεξής (46’ Κολοβός), Ντ. Μπαρδόκου, Δουλάς, Γιάκου (46’ Κωστούλας), Πατσής (80’ Τόλιος), Παντελίδης (89’ Μπλούχος), Μούτος

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Στεργιόπουλος (55’ Σκοπός), Νιαώτης, Κωτούλας (60’ Μωυσίδης), Πετσιμέρης, Σερ. Τσιουρέλης, Κανδήλας (83’ Λίτσος), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου, Κ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης (71’ Σάσο)

Κένταυρος-Μακρινίτσα 0-3

Σκόρερ: (30’ Αδαμάκος, 60’ Ντίτσιος, 63’ Πουρνάρας)

Νίκη με 3-0 για την Μακρινίτσα κόντρα στον Κένταυρο. Το 0-1 πέτυχε ο Αδαμάκος στο 30’ με ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω της αποβολής του Τζήκα και το 0-2 σημειώθηκε στο 60’ με σουτ του Ντίτσιου. Τρία λεπτά αργότερα ο Πουρνάρας διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με πλασέ.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Τ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Τζήκας, Νητσάι, Γ. Πότσκα, Καμάμι (68’ Ηλίας), Σαρακατσάνος (75’ Βρέκουλος) , Μπογδανίδης (86’ Χατζηβρίζος), Τσιργής, Τσιουμπέκος, Γιαννέλης (75’ Ευγενικός)

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ: Γ. Σαραφίδης, Τράγκος, Τσιλιόπουλος, Μυλωνάς, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας, Ντίτσιος (75’ Α. Σαραφίδης), Παλαμιώτης, Χριστογιαννούλας (65’ Δημητρόπουλος), Αδαμάκος (80’ Σωτηρίου),Αρβανίτης

Ιάσων-Τοξότης 0-2

Σκόρερ: (75’, 80’ Λ. Δενελάβας)

Νίκη για τον Τοξότη κόντρα στον Ιάσωνα με 2-0 εκτός έδρας. Για τους κυανέρυθρους που δυσκολεύθηκαν στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, το 0-1 σημείωσε στο 75’ ο Λευτέρης Δενελάβας με πλασέ, με τον ίδιο παίκτη πέντε αργότερα να σημειώνει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με νέο πλασέ.

ΙΑΣΩΝ: Μουράβα, Σαββάκης, Σπύρου (56’ Θεοδωρόπουλος), Αλβανόπουλος (67’ Βαλαρούτσος), Κωτσαλής, Τσίγκας, Γέωργης, Φέιζο (75’ Τζιώλας), Πριονιστής, Μπερτζέμης (70’ Ζατσάη), Άλμπα

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παπαπέτρος, Βέτσικας (60’ Μαρούφ), Τσιατσιάνης, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης (89’ Μπούρντα), Λέτσος, Παραδάκης (87’ Γουλιώτης), Λ. Δενελάβας, Κόρμπας (89’ Πελεκάνος), Κολιός

Ελευθεριακός-Εθνικός 2-0

Νίκη για τον Ελευθεριακό κόντρα στον εθνικό με 2-0, όπου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω της αποβολής του Γιαννακόπουλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπαλίου, Θεοδώρου, Πολύζος, Μαντζανάς, Καρπετάς, Θανόπουλος, Παλάντζας (70’ Μπέης), Βαλέρα, Βέργος (50’ Γιαννακόπουλος), Τσάμης, Περεντίδης

Ν.Α. Νίκης-Ιωλκός (Δεν ορίστηκε)

Ρεπό: ΑΕ 2002

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Μυρμηδόνες-Αγχίαλος 1-0

Σκόρερ: (75’ Δ. Μπούρχας)

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσαν οι Μυρμηδόνες απέναντι στην Αγχίαλο. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επιθετικοί αλλά να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 75’ ο Δ. Μπούρχας με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πιπινή.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Μπίκος, Κοντοβάς, Γκρίνιας(65’ Παπαδόπουλος- 80’ λ.τρ. Νανάς), Κουφάκης, Βέργας, Βούλγαρης, Τετριμίδας, Π. Μπούρχας, Ναούμ, Μακρής(45’ Μπούρχας)

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου, Μαυρόπουλος, Σίμος (75’ Πανανός), Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Δέτσικας (65’ Κουφαλίδης), Χρυσοστομίδης (55’ λ.τρ. Ζγατζής), Κοτσέλος, Τσακόγιας, Δράγνης (72’ Κουτσοκέρας)

Πανιώνιος-Αθλος 4-3

Σκόρερ: (18’ Κυπτίου, 29’, 30’ Ν. Τσακίρης, 39’ Κακάλιας – 48’ Νικηφοράκης, 52’ Σιαμέτης, 84’ Ζγουλέτας)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, όπου σημειώθηκαν συνολικά επτά τέρματα ο Πανιώνιος επικράτησε του Άθλου. Οι γηπεδούχοι σκόραραν τέσσερις φορές στο πρώτο μέρος, με τον

Κυπτίου να ανοίγει το σκορ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Ν. Τσακίρη να σκοράρει δύο φορές, αρχικά με κεφαλιά από κόρνερ του Φώτου και στη συνέχεια με προβολή. Το 4-0 πέτυχε ο Κακάλιας πριν το φινάλε του α’ μέρους, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με τρία τέρματα, που σημείωσαν οι Νικηφοράκης με σουτ εκτός περιοχής, Σιαμέτης με κεφαλιά και Ζγουλέτας μετά από επέλαση και πλασέ. Από ένα δοκάρι είχαν οι Κυπτίου στο 54’ και Νικηφοράκης στο 21’ με εκτέλεση κόρνερ, ενώ για τους γηπεδούχους χαμένο πέναλτι είχε ο Στεργίου στο 38’.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γεωργαλής, Τάσσιος, Φωλίνας, Στεργίου, Ράπτης, Σαρίδης, Κυπτίου, Κακάλιας (65’ Καπάκης), Ανγκόλι (82’ Ιωάννου), Θ. Φώτου, Ν. Τσακίρης.

ΑΘΛΟΣ: Μπισίρας, Μπέης, Γκρίνιας, Δημόπουλος, Περπερίδης, Ζαντιώτης, Κεπεσίδης (90’ Φάτσης), Χρ. Κοντοβάς (73’ Ζγουλέτας), Σαρσώνης, Νικηφοράκης (83’ Πίτου), Σιαμέτης.

Δάφνη-Αχιλλέας Αχιλλείου 4-0

Σκόρερ: (9’, 66’, 84’ Καρακίτσος, 57’ Τερλεξής)

Δίχως να δυσκολευθεί η Δάφνη επικράτησε με 4-0 του Αχιλλέα, με τον Καρακίτσο να ανοίγει το σκορ στο πρώτο μέρος μετά από πάσα του Παπαστεργίου. Ο Τερλεξής λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγώνα πέτυχε με τρομερό διαγώνιο σου εκτός περιοχής το 2-0, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Καρακίτσου μετά από ασίστ του Τσαρέλα αρχικά και με σουτ εντός περιοχής στη συνέχεια, ο οποίος σημείωσε και χατ-τρικ, έχοντας και δοκάρι.

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης (73’ Μπαντέλης), Αλιμπάκης, Τσιτσιρίκης, Λούκας, Αυλουγιάρης (56’ Τερλεξής), Τσιγαρίδας (64’ Κουσιαλάκης), Φιλοσόγλου, Καρακίτσος, Τσαρέλας (77’ Αγγελής), Παπαστεργίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Γρούνας (73’ Κουτσανίτης), Χορταργιάς, Κορέτας (61’ Μάντζαρης), Ι. Παναγιώτου, Σπανός, Αραπίτσας (73’ Δρόσος), Χρ. Παναγιώτου (46’ λ.τρ. Τσοκάρας), Σιούτης.

Μικροθήβες-Ερμής 4-3

Σκόρερ: (35’,60’ Ρομάριο, 50’, 85’ Πέτσης – 28’, 32’ Πινιάρης, 75’ Ακριβόπουλος)

Νίκη με 4-3 για τις Μικροθήβες κόντρα στον Ερμή. Το 0-1 στο 28’ ο Πίνιαρης με κεφαλιά, στο 32’ ξανά ο ίδιος το 0-2 με σουτ, στο 35’ το 1-2 από τον Ρομάριο με πλασέ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω της αποβολης του Πινιάρη.Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 50’ με το πλασέ του Πέτση και στο 60’ το 3-2 με την κεφαλιά του Ρομάριο. Το 3-3 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ακριβόπουλο στο 75’. Και το τελικό 4-3 ο Πέτσης στο 85’ με σουτ εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι μείνανε με δέκα λόγω της αποβολής του Σκοτεινού στο 90’.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι, Α. Λανάι, Σιγουρας (46’ Αγγελαδάκης), Σκαρλάτος, Σκοτεινός, Βέτσικας, Σιαττάς (85’ Τσαμασιώτης), Ευθυβούλης, Ρομάριο, Πέτσης (88’ Τρόμπατζης)

ΕΡΜΗΣ: Αλπάκης, Καπίτσας (72’ Ντάκης), Καμμένος (82’ Γκατσόπουλος), Τσουκαλάς, Μαλαμούλης, Ακριβόπουλος, Αφεντίτσας (64’ Κιουρέτης), Πινιάρης, Κανούτας, Μαγαλιός (75’ Γκέτας)

Δήμητρα-Αγροτικός 4-4

Σκόρερ: (12’, 20’ Ξηροκώστας, 48’ πεν. Αραπίτσας, 51’ πεν. Τσιάτσιος – 30’ Κερατίδης, 60’, 85’ Μπαρμπαγιαννάκος, 65’ Κωτούλας)

Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε ο ουραγός Αγροτικός, υποχρεώνοντας στην πρώτη της απώλεια την ομάδα της Δήμητρας, η οποία προηγήθηκε στο 12’ με κεφαλιά του Ξηροκώστα, με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα να πετυχαίνει το 2-0 με πλασέ. Σε 2-1 μείωσε ο Κερατίδης, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη. Συγκεκριμένα στο 48’ το 3-1 σημείωσε ο Αραπίτσας με πέναλτι και στο 51’ το 4-1 νέο πέναλτι ο Τσαάτσιος. Σε 4-2 μείωσε στο 60’ με πλασέ ο Μπαρμπαγιαννάκος, στο 65’ το 4-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε ο Γ. Κωτούλας και η επική ανατροπή – ισοφάριση ήρθε στο 85’ νέο γκολ και πλασέ του Μπαρμαγιαννάκου.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Γαλατσίδας (74’ Γουργιώτης), Τσιάτσιος, Σιαμουρδάνης, Αντωνιάδης, Στεφανής (61’ Μηλιώνης), Ξηροκώστας (61’ Κακλιάς), Κωστούλας (85’ Λιάκος), Αραπίτσας, Βούλγαρης, Καρατέεβ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Β. Κωτούλας, Κέρσι, Γ. Κωτούλας, Κερμελής (80’ Γκάμπας), Καραπιάς, Α. Βαλκανιώτης, Αναστασίου, Μπαρμπαγιαννάκος (88’ Νάκος), Νιάκας (70’ Μπαρμπαγεωργόπουλος), Σωτήρης, Κερατίδης

Αστέρας-Ηρακλής 6-0

Σκόρερ: (15’, 53’, 65’ Κάρος, 20’, 75’ Ξέρας, 25’ Γ. Μπόλκας)

Εύκολη νίκη με 6-0 πέτυχε ο Αστέρας Ριζομύλου επί του Ηρακλή. Στο 15’ το 1-0 ήρθε από σουτ του Κάρου και το 2-0 με τον Ξέρα. Στο 25’ ο Γ. Μπόλκας με προβολή πέτυχε το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 53’ ο Κάρος με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 4-0 και στο 65’ με νέο τέρμα και χατ-τρικ του Κάρου ήρθε το 5-0. Το τελικό 6-0 πέτυχε ο Ξέρας με πλασέ στο 75’.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιότρας, Κωνσταντέλος (72’ Α. Μπόλκας), Μπλούχος (60’ Κίτσος), Γιαννούχος, Αποστολίδης (45’ Πρασσάς), Κατσίκης , Γ. Μπόλκας, Κάρος, Ξέρας, Χαλιμούρδας (65’ Ντόντος), Χότζα

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαγιάς, Μουζουράκης (60’ Κατσαντώνης), Βαλλωμένος (60’ Βαζδούρας), Κραβαρίτης, Αλπίτσης, Καλτσάς, Α. Μουζούρακης, Παρίσης, Τζαβελλάς (43’ Μπισμπιγιάννης), Αλντίν, Κλίντον

Ρεπό: Απόλλων Καν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου