ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού, επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Ιτέας

μεγάλη-νίκη-για-τον-γσ-αλμυρού-επικράτ-129597

Πολύ σημαντική βαθμολογική νίκη σημείωσε ο ΓΣ Αλμυρού, επικρατώντας με 1-0 του αξιόμαχου Αστέρα Ιτέας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, που διεξήχθη χθες στο Στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος με… χρυσό σκόρερ τον Σαββίδη στο 28ο λεπτό.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους πορεία στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό κυρίως ρόλο και προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί κυρίως μέσω των αντεπιθέσεων.

Το α’ μέρος

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδιαίτερα δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού να καταγράφεται στο 20’ όταν ύστερα από φάουλ του Κυπτίου, ο Κοντοβάς προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 28’ ο Κυπτίου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Φλίγκο να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Λαμπρόπουλος απέκρουσε αρχικά και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Σαββίδη, ο οποίος από κοντά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στην κερκίδα.

Μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από το να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Κοντοβά να περνά ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων εκεί όμως που ο Μιχάλης από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαμπρόπουλο. Στο 33’ καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη στιγμή των φιλοξενούμενων με τον Μαλισσόβα να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά με τον Κοντογιώργο να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει για λίγο άουτ.

Το β’ μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση τους και έφτασαν για μια ακόμη φορά πολύ κοντά στο 2-0, όταν ο Ζαννιάς έκανε λάθος γύρισμα, με τον Φλίγκο να ανατρέπεται από τον Λαμπρόπουλο αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά, ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι στην καλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι είδαν τον Σταυράκη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Γεωργόπουλου. Ακολούθως και στο 75’ ο Φλίγκος σέντραρε από δεξιά με τον Κυπτίου να πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι είχε δύο αποβολές μια για κάθε ομάδα με τους Κοντοβά στο 83’ και Ζαννιά στο 81’ από τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα να αντικρίζουν από τον ρέφερι της συνάντησης δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο Κοντοβάς που είχε ήδη κάρτα αποβλήθηκε μιας και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά από σφύριγμα του διαιτητή, κλωτσώντας την μπάλα.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 1-0

Σκόρερ: (28’ Σαββίδης)

Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Μίλτσης (Πέλλας)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Σταματίου): Σταυράκης, Καψιώτης, ,Μπαρούτας, Αλεξανδρής (83’ Θωμαΐδης), Χολέβας, Σαββίδης, Κυπτίου (87’ Κόκκας), Φλίγκος, Στουρνάρας, Μιχάλης (46’ Σκοπελίτης), Κοντοβάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Λίβας): Λαμπρόπουλος, Αντωνόπουλος, Δρίβας, Ζαννιάς, Πανάκης, Κοντογιώργος (74’ Βάσσος), Τοπούζι (64’ Σείτι), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Μαλλισώβας, Γεωργουσόπουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου