ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ju jitsu 2018

xρυσό-μετάλλιο-στο-πανελλήνιο-πρωτάθλ-131337

Την 1η θέση Ne Waza για την αθλήτρια Ju Jitsu Ακριβή Μαυρομάτη πανηγύρισε ο «360Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ». Η αθλήτρια συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu που διεξήχθη στην Αθηνά στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων. 3η θέση κατέκτησε ο Μήλλος Φίλιππος στο Fighting System & την 5η θέση η Αγορίτσα Μαυρομάτη στο αγωνιστικό σύστημα μάχης εδάφους Ne Waza.

Αναλυτικά, το Σάββατο 20/01 αγωνιστήκαν οι αδελφές Μαυρομάτη, Ακριβή και Αγορίτσα, στο Fighting System πετυχαίνοντας από δύο νίκες αλλά και δύο ήττες αντίστοιχα, χωρίς να καταφέρουν τελικά να ανέβουν στο βάθρο.

Ομοίως και για τον νέο αθλητή της σχολής Φίλιππο Μήλλο, που την ίδια ημέρα αγωνίστηκε στη μάχη εδάφους Ne Waza, κατάφερνοντας δύο νίκες, αλλά μετά από δυνατά παιχνίδια με δύο ήττες αποκλείστηκε από την τετράδα.

Την Κυριακή 21/01 οι αθλήτριες της σχολής αγωνιστήκαν στο Ne Waza (μάχη εδάφους) στην κατηγορία -18 ετών, με την Ακριβή Μαυρομάτη να κάνει τρεις καταπληκτικούς αγώνες με τρεις αντίστοιχες νίκες (δύο υποταγές) και να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλοπάτι των μεταλλίων κατοχυρώνοντας τη θέση της στην Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου.

Με αρκετά δυνατά παιχνίδια η Αγορίτσα Μαυρομάτη ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα αλλά στη συνέχεια κατάφερε δύο εκπληκτικές νίκες (μία υποταγή) και ήττα στον τελευταίο αγώνα αποκλείοντής την από ένα μετάλλιο. Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια προερχόταν από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό, που την είχε κρατήσει εκτός αγωνιστικής προετοιμασίας δύο μήνες σχεδόν.

Τέλος, ο Φίλιππος Μήλλος συμμετείχε για πρώτη φορά στα αγωνιστικά τατάμι του Fighting ξεκινώντας με ήττα, αλλά μπήκε στα ρεπεσάζ με δύο συνεχόμενες νίκες, και με εντυπωσιακά παιχνίδια κατάφερε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλή και εντυπωσιακή εμφάνιση όλων των αθλητών της σχολής στο πιο δυνατό πρωτάθλημα της χώρας, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 1.000 και με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών. Επόμενος στόχος των αθλητών και αθλητριών της σχολής είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu τον Μάρτιο στην Αθήνα.

Η πρόεδρος, ο προπονητής και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου