ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε “καραντίνα” ο Καμπάνταης

σε-καραντίνα-ο-καμπάνταης-484034

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Δευτέρα στις Σέρρες προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός θέλοντας συνέχεια επιτυχιών, ενώ στο αγωνιστικό μέρος σε καραντίνα φαίνεται να μπαίνει ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο Καμπάνταης, που στις 5 του φετινές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό «ψάχνει» το γκολ έχοντας ήδη πετύχει 15 στην Α’ Εθνική αλλά με Αρη, Πανιώνιο και ΑΕΚ, λέγεται ότι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν στα μισά του πρωταθλήματος, αφού ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, έπειτα από εντολή της διοίκησης, αφού δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένους, τόσο τους διοικούντες, όσο και τον Σάκη Τσιώλη, με τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης έχει φθάσει τις 80 συμμετοχές στην Α΄ παίζοντας πριν δυο βδομάδες στο Καυτανζόγλειο στο ματς με τον Ηρακλή, ενώ πέρσι έπαιξε και Β’ Εθνική με τον Ολυμπιακό και στις 12 συμμετοχές του (με άλλες 68 στην Α΄ έχει 80 στην Ελλάδα).

Πέρσι πέτυχε 3 γκολ σε νικηφόρα παιγνίδια και μπαίνοντας ως αλλαγή… (6/12/09 με Διαγόρα στο 2-0, 28/210, στον Ιωνικό 2-3, ενώ στις 31/3/10 στο ματς με τον ΟΦΗ 3-0 πέτυχε το τελευταίο του γκολ).

Ο 28χρονος επιθετικός που στην Ελλάδα είχε καλύτερη περίοδο αυτή του 2006-2007 παίζοντας στην ΑΕΚ (σε 21 αγώνες είχε 8 γκολ), σκόραρε πρώτη φορά στην Α΄ Εθνική με κεφαλιά στις 9/3/2003 στο 53’ του ματς Καλλιθέα –Άρης 0-2, ενώ τελευταίο του γκολ Α’ Εθνικής ήταν 22/4/2007 στο ματς Ιωνικός-ΑΕΚ 1-5 που είχε πετύχει δυο γκολ με σουτ (αλλά δυο ο Λυμπερόπουλος κι ένα ο Καφές ). Φέτος, παρ’ ότι στην αρχή φάνηκε να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, στη συνέχεια φαίνεται πως δεν έπεισε έχοντας άτυχες στιγμές στο Περιστέρι και στο Καυτανζόγλειο.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας στις Σέρρες απών θα είναι και ο Σανκαρέ που αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, αλλά και ο τραυματίας Φρανζιπάνε.

Ανακοίνωση Austrian Boys

“Τη Δευτέρα η ομάδα μας αγωνίζεται στις Σέρρες, η ομάδα μας έχει αποδείξει ικανή για το καλύτερο, όμως και ο κόσμος που είναι Superleage επιπέδου έχει αποδείξει πως είναι ικανός παρόλο της εργάσιμης μέρας να εξαντλήσει τα 500 εισιτήρια και τη Δευτέρα το απόγευμα το γήπεδο των Σερρών να πάρει το δικό μας χρώμα. Το Austrian Boys Club διοργανώνει εκδρομή, ώρα αναχώρηση 13:00 από το ΕΑΚ θα αναχωρήσουν τα πούλμαν μας. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του club.

Μετά την γενική συνέλευση των μελών του Δ.Σ των Austrian Boys έχουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και τον κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:

1) Εκδήλωση συνδέσμου πριν τα Χριστούγεννα για την οικονομική ενίσχυση του σύνδεσμο.

2) Έκδοση συλλεκτικού ημερολογίου του συνδέσμου για τις προσεχές εορτές.

3) Συλλογή δώρων, ρούχων τις παραμονές εορτών για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

4) Μετά από κάλεσμα των μελών μας θα μαζέψουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις άπορες οικογένειες της περιοχής της Νέας Δημητριάδος.

5) Καθημερινά λειτουργεί το νέα μας bar – μπουτίκ του Club”.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου