ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Μαρινάκης

πήρε-ψήφο-εμπιστοσύνης-ο-μαρινάκης-484479

«Ψήφο εμπιστοσύνης» πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Δεν θέλησε να σχολιάσει τις επιστολές από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και τόνισε πως «ουδέποτε τέθηκε θέμα» όσον αφορά τη θέση του προέδρου!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την επιστολή του Νικόλα Πατέρα, που δεν παραβρέθηκε στο ΔΣ, αλλά κατηγόρησε ανοιχτά με επιστολή του τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρώτησε στο χθεσινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αν υπάρχει κάποια ομάδα που θέλει να θέσει θέμα προεδρίας. Ο ίδιος έλαβε αρνητική απάντηση από τις ΠΑΕ.

Ωστόσο, του ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις του, όπως τις επιθέσεις κατά ορισμένων διαιτητών αλλά και την παρουσία του σε αποδυτήρια των ρέφερι σε ορισμένα παιχνίδια. Εξηγήσεις που του ζήτησαν κυρίως οι εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα, Δημήτρης Γόντικας, Τζόνι Βεκρής και Σταύρος Αδαμίδης αντίστοιχα.

Ο ίδιος ο Μαρινάκης υπερασπίστηκε τις απόψεις του και τις θέσεις του, παίρνοντας έτσι θέση για όλα όσα του προσάπτουν. Πάντως, έτσι όπως φαίνεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μαρινάκης συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των υπολοίπων συλλόγων της Σούπερ Λίγκας.

«Να μην αμαυρώνουμε το άθλημα»
Εν τω μεταξύ έκκληση στις πολιτειακές αρχές να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους γύρω από το ζήτημα των στημένων αγώνων για να μην αμαυρώνεται το άθλημα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του μετά από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League.
«Αυτό που είπαμε είναι ότι επειδή υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ότι δεν μας αγγίζουν τα όσα λέγονται, και οι αρχές από θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτά γιατί δίνεται μια εικόνα που βλάπτει το ποδόσφαιρο», τόνισε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και συνέχισε: «Μέχρι σήμερα διαβάζουμε διάφορα. Αποφάσεις που είναι καταδικαστικές, αλλά μέχρι να βγουν οι αποφάσεις δεν πρέπει να αμαυρώνουμε το άθλημα».
Ο κ. Μαρινάκης ερωτήθηκε για τις επιστολές του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει…
«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό. Ουδέποτε τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση με όλα τα μέλη του ΔΣ. Ομόφωνα προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί. Έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε», δήλωσε.
Τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του Νικόλα Πατέρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε δηλώσει «το ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμάς», εννοώντας τον ίδιο και τον κ. Μαρινάκη. «Δεν σχολιάζω τις δηλώσεις του κ. Πατέρα», ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Διαιτησία   
Το «παρών» στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση για τη διαιτησία. «Έχουμε καλέσει τον κ. Τεροβίτσα και τον κ. Βασσάρα και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση», σχολίασε για το ζήτημα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Ζαγοράκης
Ενας άλλος «άνθρωπος» της διοίκησης του ΠΑΟΚ θα είναι ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Τη θέση του κ. Βιολίδη, η οποία έμεινε κενή μετά από την παραίτησή του, πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Στη σημερινή συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε τους ψήφους όλων των ΠΑΕ εκτός από αυτή του Άρη.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου