ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σανκαρέ άφησε το απόλυτο στον Αλβαρεζ

ο-σανκαρέ-άφησε-το-απόλυτο-στον-αλβαρε-484844

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού Καλίφα Πάπα Σανκαρέ αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Κέρκυρα και έτσι άφησε το απόλυτο συμμετοχής σε όλα τα ματς στον Λεάντρο Μιγκέλ Άλβαρεζ.

Ο Σανκαρέ και ο Άλβαρεζ ήταν μέχρι το περασμένο Σάββατο οι ερυθρόλευκοι που δεν είχαν χάσει λεπτό, ενώ τώρα ο Σενεγαλέζος θα χάσει και σε συμμετοχές.

Έτσι τώρα ο Αργεντίνος μέσος δεν είναι απλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και με τις περισσότερες συμμετοχές στο Βόλο, αλλά είναι ο πιο παλιός σήμερα παίκτης της ομάδας και έχοντας παίξει φέτος σε όλα τα ματς χωρίς να χάσει λεπτό.

Ο Λεάντρο Μιγκέλ Άλβαρεζ που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι το καλοκαίρι του 2012, αφού πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του, έχει παίξει και στα 9 φετινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», ενώ την πρώτη του χρονιά στο Βόλο 2008-2009 είχε αγωνισθεί σε 29 και πέτυχε 1 γκολ (19/10/08 στο 0-1 με το Διαγόρα στη Ρόδο), ενώ και πέρσι έπαιξε 30 ματς και είχε κι ένα ακόμη γκολ (27/9/09 Βόλος -Ηλιούπολη 3-2).

Ο Αργεντίνος μέσος Λεάντρο Άλβαρες έχει φορέσει 68 φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού στην πατρίδα του έχει κατακτήσει πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την Σαν Λορέντζο, ενώ έχει παίξει ακόμη στην Τιρο Φεδεράλ αλλά και την Κύπρο με την Α.Ε. Λεμεσού.

Εκτός του Άλβαρεζ σε 9 ματς έχουν παίξει οι Σανκαρέ, Ρόκας, Ζαραδούκας, Μπρέσκα, αλλά λιγότερα λεπτά…

Ο Πανσερραϊκός

Τη Δευτέρα και για τον Πανσερραϊκό θα υπάρχει η απουσία του Πάμπλο Aμο μετά την αποβολή του στην Τρίπολη, ενώ στις Σέρρες σήμερα αναμένεται να μοιραστεί το πριμ που είχε τάξει στους ποδοσφαιριστές ο Πέτρος Θεοδωρίδης σε περίπτωση που κατάφερναν να φύγουν με το διπλό από την Τρίπολη.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα Τρίτη το πρωί. «Μπορεί να κερδίσαμε, στην Τρίπολη όμως θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι εάν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και με δεδομένο ότι θα υπάρχουν και φίλαθλοι στο γήπεδο κάνει την συγκεκριμένη αναμέτρηση πολύ δύσκολη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άσος του Πανσερραϊκού Σάκης Παντελιάδης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου