ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά την τρίτη νίκη… “βλέπει” Σέρρες

μετά-την-τρίτη-νίκη-βλέπει-σέρρες-485101

Μετά την τρίτη φετινή νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός προχθές επί της Κέρκυρας (1-0) στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε βαθμολογικά, οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να βλέπουν το επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο στόχος είναι να είναι ο καλύτερος και πιο αποδοτικός μήνας ο Nοέμβρης για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού φαίνεται πως είναι μια καλή ευκαιρία για τη μεγαλύτερη βαθμολογική άνοδο της ομάδας.

Ήδη ο Ολυμπιακός με το τρίποντο που πέτυχε επί της Κέρκυρας και κερδίζοντας για πρώτη φορά τη νησιώτικη ομάδα έφθασαν τους 13 βαθμούς, προσπερνώντας Τρίπολη, Καβάλα και Ηρακλή και αισιοδοξούν για τα ακόμη καλύτερα, αφού και με Aστέρα Tρίπολης και με Kαβάλα θα παίξει μέσα στο Νοέμβρη στο Βόλο.

Πάντως το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας, παίζοντας την επόμενη Δευτέρα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό (όπου θα υπάρξει η απουσία του Σενεγαλέζου Σανκαρέ που αποβλήθηκε προχθές), ενώ μετά ακολουθούν τα δυο ματς εντός έδρας περιμένοντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Aστέρα Τρίπολης και Kαβάλα.

Ως το τέλος του α’ γύρου όπου αρχικός στόχος είναι να κλείσει με τουλάχιστον 20 βαθμούς, ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ξάνθη, θα υποδεχθεί τον Άρη και θα κλείσει με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ…

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου