ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη θεωρία στην πράξη

από-τη-θεωρία-στην-πράξη-152435

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ότι ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον α΄ γύρο έχει ενισχυθεί, έχει περισσότερη αγωνιστική ποιότητα, περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη συσπείρωση, θεωρείται βέβαιο, και το ζητούμενο (από αύριο και στα 10 ματς που απομένουν) είναι να το δείχνει στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο (3μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό με τον Αστέρα Ιτέας για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θέλοντας να περάσει από τη θεωρία στην πράξη, και να δείξει έτοιμος να αντιστρέψει τη βαθμολογική κατάσταση και να φύγει από τις θέσεις κινδύνου που βρέθηκε με το τέλος του 2017.

Στο αυριανό ματς, μετά τους νεοαποκτηθέντες Κόλα, Καμπλιώνη, Ρόκα και Διβανέ, δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Σάκης Σάββας, με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη να έχει περισσότερες λύσεις, ενώ στα θετικά είναι ότι παραμονές ενός καθοριστικής σημασίας παιχνιδιού με τον Αστέρα Ιτέας, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πληρώθηκαν, με τη διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου μάλιστα να υπόσχεται υψηλό πριμ στους ποδοσφαιριστές, εφόσον σημειώσουν τρεις νίκες στην προσεχή τριάδα αγώνων.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ενημέρωσε και επίσημα για την αποχώρησή του από τα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τα μέλη και τους φιλάθλους του ότι στο τελευταίο Δ.Σ. της 17ης Ιανουαρίου 2018, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση ο κ. Π. Μποτσιβάλης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ. Μποτσιβάλης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, που καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση εκτέλεσης από μέρους του του μνημονίου συνεργασίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Κατόπιν τούτου, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναλαμβάνει πλήρως τη λειτουργία του τμήματος, όπως και από 18 Δεκεμβρίου 2017 έχει πράξει και καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν άμεσα και έμπρακτα την προσπάθεια αυτή».

«Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν γροθιά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Ιτέας, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» και να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθεια που θα κάνουν για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτή την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Αστέρα Ιτέας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου, η γενική είσοδος για τον εν λόγω αγώνα ορίστηκε στο ποσό των 5 ευρώ, με στόχο την τόνωση της παρουσίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Διοίκηση, παίκτες, τεχνικό team και φίλαθλοι συνεχίζουμε όλοι σαν γροθιά!

Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Τα εισιτήρια του αγώνα: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Ιτέας.

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 5€ (ισχύει και για τις γυναίκες, τους ανέργους, αλλά και για τα παιδιά από 12 έως και 17 ετών)

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία, από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Ο Τσιμεντερίδης διαιτητής

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με Αστέρα Ιτέας η οποία θα διεξαχθεί αύριο 21/1 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Βασίλη Ιωαννίδη και Θωμά Βογδόπουλο, επίσης από την ίδια Ένωση.

ΣΦΟΒ: Ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΣΦΟΒ με την οποία εκφράζει τη στήριξη στη διοίκηση που έχει αναλάβει να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς και την πίστη πως άμεσα ο Ολυμπιακός θα βάλει τις βάσεις για την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ενωμένη, συσπειρωμένη και αποφασισμένη, στηρίζει την ομάδα μας και τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός μας, σημείο αναφοράς στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας με το καλύτερο και μεγαλύτερο βιογραφικό όσον αφορά τον λαό του, από το καλοκαίρι του 2018 θα βάλει τις βάσεις για τη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Βάζουμε τέλος στις κακές, ανεύθυνες και δόλιες διοικήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με πίστη, δύναμη και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε οποιαδήποτε εμπόδια και επιθέσεις, και θα αναδείξουμε το μεγαλείο και την ιστορία της ομάδος μας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πεισμωμένος όσο ποτέ άλλοτε συστρατεύεται για το μεγάλο όραμα και στόχο.

Δίνουμε δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και στέλνουμε το μήνυμα ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας, και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Θα ξαναφέρουμε τους 18.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό και θα τους αυξήσουμε.

Eίναι θέμα χρόνου, επιμονής και υπομονής.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Τα κορίτσια αύριο κόντρα στον Παναθλητικό

Τον Παναθλητικό υποδέχεται αύριο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ με ανακοίνωση ζητεί από τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας, ειδικά μετά και την ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Πρωτέα Βούλας. Στο Α’ γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 57-54, και πρώτο μέλημα είναι η νίκη και μετά ακόλουθη η κάλυψη των τριών πόντων της ήττας.

Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου και ελπίζουμε ο αγώνας αυτός να αποτελέσει απαρχή για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι αθλήτριες μας, ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κοινό που μας συμπαραστάθηκε στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας, ζητούμε συγγνώμη για την κακή εμφάνιση και την ήττα, και ελπίζουμε στη συμπαράστασή σας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου