ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατό φιλικό τεστ με Βέροια

δυνατό-φιλικό-τεστ-με-βέροια-485800

Καλύτερος τρόπος για να καλυφθεί το κενό από αγωνιστικές υποχρεώσεις σαββατοκύριακο για τη Νίκη, ήταν να δώσει ένα φιλικό ματς. Το γεγονός ότι αυτό θα δοθεί κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και απέναντι σε μια ομάδα της Β’ Εθνικής, βοηθά ακόμα περισσότερο τον τεχνικό της ομάδας Αρμάντο Μαρέντζι να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Νίκη λοιπόν υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς την Βέροια σε ένα φιλικό παιχνίδι, που στη Νέα Ιωνία πιστεύουν ότι θα βοηθήσει για να διορθωθούν λάθη και να βρει τα «πατήματα» της η ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι άλλωστε ένας αγώνας χωρίς πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα και ο Κροάτης τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να πειραματιστεί χωρίς να ρισκάρει…

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ευκαιρίες να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League 2 και παράλληλα θα ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι που θεωρείται ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κόπωσης, ενώ έχουν δώσει τα δείγματά τους και η τεχνική ηγεσία έχει ολοκληρωμένη άποψη για το τι μπορούν να προσφέρουν.

Ετσι π.χ. οι Σαμαράς και Κόσογλου το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθούν από τον Αρμάντο Μαρέντζι, ενώ τραυματίας είναι ο Βλάχος και θα προστατευτεί. Φυσικά και κανέναν στη Νέα Ιωνία δεν τον ενδιαφέρει το σημερινό αποτέλεσμα, που αν είναι θετικό πάντως σίγουρα θα προσθέσει πόντους στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, η οποία δεν βρίσκεται και στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, μετά την τελευταία ήττα της ομάδας στην Πτολεμαΐδα από τον Εορδαϊκό.

Αυτό που ενδιαφέρει όμως σίγουρα, είναι η Νίκη να δείξει σημάδια βελτίωσης, να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Παντελής Μαγουλάς για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Ο κόσμος άλλωστε την ακολουθεί παντού φέτος και δυστυχώς δεν έχει πάρει τις χαρές που θα περίμενε από τους κυανόλευκους. Γενικότερα το σημερινό ματς αποτελεί ευκαιρία για τον Αρμάντο Μαρέντζι να πειραματιστεί και για τους ποδοσφαιριστές με μια καλή εμφάνιση να «διαγράψουν» την ήττα από τον Εορδαϊκό και να αλλάξουν το κλίμα ενόψει της συνέχειας και της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό που ακολουθεί.

Η διακοπή ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν η κυανόλευκη ομάδα για να ανασυνταχθεί, να δουλέψει σε τομείς που παρουσιάζει αδυναμίες και να συνέλθει από την τελευταία ήττα. Στόχος είναι να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League 2, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Το πρωτάθλημα έχει διανύσει μόλις οκτώ αγωνιστικές και υπάρχει αρκετός χρόνος για να αντιστραφεί η κατάσταση και η ομάδα της Νέας Ιωνίας να αναλάβει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου