ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικές «περιπέτειες» για δύο

φιλικές-περιπέτειες-για-δύο-485837

Φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Διμηνίου έδωσαν χθες οι ομάδες της ΑΕ Διμηνίου αλλά και αυτή του Πυράσου με ευκαιρία το κενό στα πρωταθλήματα της Α’ Ε.Π.Σ.Θ., αλλά και του Περιφερειακού λόγω εκλογών. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 4-1, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη φιλικό δίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στα Κανάλια ο Ρήγας Φεραίος με τον τοπικό Απόλλωνα.
 
Ηττα για Πύρασο
Στο Διμήνι συναντήθηκαν χθες ΑΕ Διμηνίου και Πύρασος προκειμένου να βγουν από την αγωνιστική απραγία των ημερών. Για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου το σκορ άνοιξε με τον Ντουκώλη στο 21ο λεπτό, ενώ 13 λεπτά μετά ο Μπουραζάς πέτυχε το 2-0 με πολύ όμορφο σουτ. Ένα λεπτό πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Καραπλιάγκος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στην επανάληψη ο Καρανικολάου με πλασέ πέτυχε το τέταρτο και τελευταίο μέρος της ομάδας του. Από την άλλη ο Γκιγκιλασβίλι σημείωσε το γκολ της ομάδας του Πυράσου στο 76ο λεπτό. Για την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου ο Θάνος Θεοδώρου ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια τον Βενιέρη, ενώ στην αρχική ενδεκάδα συμμετείχαν επίσης οι: Κότσκα, Γκέρτσος, Γεωργούλας, Πολυβρόχος, Μπράμπας, Κ. Κυπτίου, Τσιάμης, Καρανικολάου, Καραπλιάγκος και Ντουκώλης. Για τους γηπεδούχους στην επανάληψη συμμετείχαν οι Διάκος, Τζέκας, Μπουρίτας και Α. Κυπτίου.
Όσον αφορά στην ομάδα του Πυράσου, ο κ. Παναγιωτόπουλος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους τέσσερις τερματοφύλακες και κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Τσιλίγκος, ενώ αργότερα χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κιλμπασάνης, Τσινής και Στούκας. Παράλληλα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Στεφανής, Τανάγιας, Μάντζος, Φούκης, Σπύρου, Μπλότσικας, Φασουράκης, Ταφίλης, Δανόπουλος και Πετρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοντοβάς, Αναστασίου, Μπούτλας, Ζαρίφης, Γκιγκιλασβίλι, Κίτσος και Αναγνώστου. Απόντες για την ομάδα του Πυράσου από την χθεσινή αναμέτρηση ήταν οι τραυματίες Αρσένος, Γκάγκας και Βούλγαρης. Πλέον η συνέχεια για το περιφερειακό πρωτάθλημα θα δοθεί στις 21 Νοεμβρίου με τον Πύρασο να φιλοξενείται από την ομάδα του Αγρότη στο Λιανοκλάδι. Πάντως υπάρχει και συνάντηση στις 17 κόντρα στην Αγία Παρασκευή για το Κύπελλο Ε.Π.Σ.Θ.
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Φιλικό με τον Απόλλωνα στα Κανάλια θα δώσει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική αδράνεια των ημερών με φιλικό παιχνίδι. Η αναμέτρηση για την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. Απόντες θα είναι για την ομάδα οι Λαμπρογιώργος και Γεωργίου αφού αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες. Η ομάδα του Ρήγα θα συνεχίσει με το σημερινό παιχνίδι την μίνι προετοιμασία της ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Τετάρτη ο Ρήγας θα αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Απόλλωνα Καναλίων, αλλά αυτή τη φορά ο αγώνας θα έχει επίσημο χαρακτήρα και θα συμπεριλαμβάνεται στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. Από την μεριά του ο Νίκος Χατζηκυριακίδης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ξεκινήσει μία μίνι προετοιμασία με στόχο να φθάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα που θέλουμε και μας έχουν λείψει από το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει ακόμη πιο δυνατά και θα έχει περισσότερο πάθος αλλά και θα πιέζει συνεχόμενα τον αντίπαλο. Εχουμε δυνατότητες και αυτό θέλουμε να δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια και είμαι βέβαιος πως μπορούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου