ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αισιοδοξία… περιμένει την Κέρκυρα

με-αισιοδοξία-περιμένει-την-κέρκυρα-486263

Χωρίς προβλήματα, με κόσμο και με αισιοδοξία ο Ολυμπιακός αύριο θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Κέρκυρα σε ένα ματς της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, όπου μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, εκ των οποίων δυο εκτός έδρας… θέλει νίκη και τρίποντο για να ανέβει και βαθμολογικά… Τα 4 ματς του Νοέμβρη μπορούν να ανεβάσουν τους «ερυθρόλευκους», που πλέον θα έχουν αντιμέτωπες ομάδες με τους ίδιους στόχους και κάθε νίκη θα έχει διπλή σημασία…

Ο Σάκης Τσιώλης μετράει σημαντικές επιστροφές ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα, όπου στόχος είναι να σπάσει και η κακή παράδοση που θέλει την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να μην χάνει στο Βόλο, αν και ήταν ματς Β΄ Εθνικής.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα αλλάξει την 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αφού έχει πλέον στη διάθεσή του τον Αργεντινό μέσο Χαβιέ Ουμπίντες, που δεν έπαιξε στο κύπελλο με τον ΟΦΗ και στο ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον Βιθέντε Μόνχε που επίσης δεν έπαιξε στα 2 ματς, αλλά και αυτός όπως ο Ουμπίντες είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα 7 ματς.

Για τον Σάκη Τσιώλη υπάρχει κι ένα άλλο στοίχημα, αφού δεν έχει κερδίσει τον Μπάμπη Τεννέ στις συναντήσεις τους στους πάγκους διαφορετικών ομάδων την τελευταία δεκαετία.

Ο Μπάμπης Τεννές μάλιστα έχει και μια καλή παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίο έχει χάσει μόνο μια φορά.

Όλα αυτά είναι κίνητρα για τον Ολυμπιακό που σπάει παραδόσεις και θέλει κόσμο… στο Πανθεσσαλικό, αφού νωρίς νωρίς ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων, ενώ διατέθηκαν και δωρεάν μαθητικά εισιτήρια σε Δημοτικά και Γυμνάσια. Αύριο το σύνθημα θα είναι πάλι πως όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Πανθεσσαλικό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τούς συστήνει να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:

• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507,

Από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ.: 24210 20720,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, στη Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ.: 24210 53749,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ.: 24210 30249,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ.: 24210 32110,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), τηλ.: 24210 33514,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, 24210 41717

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, Περικλέους Γεωργιάδου 7, Αγριά Βόλου, τηλ.: 24280 92953.

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΦΑΣΟΥΛΙΔΟΥ, Αναλήψεως 260, Βόλος, τηλ.: 24210 55167

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, τηλ.: 24210 41951

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, τηλ.: 24210 50430.

Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης και από τους Συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων: AUSTRIAN BOYS, ΣΦΕΟΒ, VATOS LOCOS.

Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου διέθεσε και 4.000 μαθητικά εισιτήρια δωρεάν σε παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων του Νομού Μαγνησίας, κάτι που θα κάνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα πλην των ντέρμπι.

Οι austrians boys σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: “Η πορεία της ομάδος μας και η συγκομιδή των βαθμών έως σήμερα μονό επιτυχής μπορεί να χαρακτηριστεί. Το Σάββατο όμως η ομάδα μας παίζει με μία άλλη ομάδα έκπληξη τη Κέρκυρα, και σε αυτό το ματς η σημασία αυτού αγώνα εκτός από τη κατάκτηση των 3 βαθμών είναι να σταματήσει η παράδοση τα τελευταία 10 χρόνια να φεύγει η ομάδα του νησιού κερδισμένη. Αυτή τη παράδοση θα τη σταματήσουνε οι παίκτες και ο λαός μας. Όλοι λοιπόν οι δρόμοι σε αυτή τη πόλη το Σάββατο οδηγούνε στο Πανθεσσαλικό, το γήπεδο αυτό θα ντυθεί άλλη μια φορά στα δικά μας χρώματα και με τις εκδηλώσεις μας θα βοηθήσουμε και εμείς στην ήττα της Κέρκυρας”.

Επίσης οι Αustrians boys εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Μαλαματίνη για το πρόωρο χαμό της μητέρας του.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου