ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα στην πισίνα για τη Νίκη Βόλου

πρεμιέρα-στην-πισίνα-για-τη-νίκη-βόλου-162019

Από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης ξεκινά το φετινό ταξίδι του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, με τους Βολιώτες να φιλοξενούνται σήμερα (2:30μ.μ.) από την τοπική ομάδα.

Οι Βολιώτες, ανανεωμένοι φέτος, μετά την περσινή εξασφάλιση της παραμονής… στο παρά 5, θέτουν ως ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στην κατηγορία για τρίτη συνεχή χρονιά, και θα στηριχθούν σε νεαρής κυρίως ηλικίας αθλητές, που θα πάρουν πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα έχει τοποθετηθεί στον Β’ όμιλο και θα τεθεί αντιμέτωπο με τους ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Πατρών, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΟ Πατρών, Άρης Θεσσαλονίκης.

Με το σύστημα των εδρών θα διεξαχθεί και φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ μετά από την ολοκλήρωση των 14 αγωνιστικών της α’ φάσης (μετέχουν συνολικά 16 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους των 8), οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα παίξουν στα playoff για τις θέσεις 1-8, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Α1. Oι ομάδες που θα καταλάβουν από την 5η έως την 8η θέση, αντιθέτως, θα λάβουν μέρος στα playout για τις θέσεις 9-16. Στη Β’ Εθνική θα πέσουν οι τέσσερις τελευταίες (από την 13η θέση και κάτω).

Το ρόστερ

Το φετινό ρόστερ της Νίκης απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Δημήτριος Φαρσάρης, Βασίλειος Παρασκευάς, Ιωάννης Μόσιος, Αθανάσιος Κόφφας, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Σταύρος Γιαβαρίδης, Λάμπρος Μακρής, Στέφανος Ξυφώλης, Μάριος Βάτσος, Γεώργιος Καρκαλιάνης, Χρυσόστομος Δανιήλ, ΔημήτριοςΓλούμης, ΔημήτριοςΓκανάτσιος, Στέφανος Τάσιος, Άγγελος Μαρτζούχος, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, Γεώργιος Αλεξανδρής, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Εμμανουήλ Γκατζούνας, Δημήτριος Κοκκινάκης, Ιωάννης Κανάκης.

Με απουσίες η Νίκη

Η σημερινή πρώτη αντίπαλος της Νίκης στην Α2, η ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης είναι από τα φαβορί της κατηγορίας, με το έργο των Βολιωτών να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Με…θάρρος και θράσος ωστόσο θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο σημερινό παιχνίδι, για τη Νίκη Βόλου δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αλεξανδρίδης, Πετρόπουλος, Ξυφώλης, καθώς και ο Καρκαλιάνης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Διαθέσιμοι για τον Δημήτρη Μπλάνα θα είναι είναι οι: Φαρσάρης, Παρασκευάς, Μόσιος (τερματοφύλακες), Γιαβαρίδης, Μακρής, Βάτσος (αμυντικοί), Κόφφας, Σαραγγανίδας (φουνταριστοί), Γλούμης, Γκανάτσιος, Δανιήλ, Μαρτζούχος, Θεοδωρόπουλος, Τάσιος, Γκατζούνας, Κοκκινάκης (περιφερειακοί).

Το σημερινό πρόγραμμα του Β’ ομίλου έχει ως εξής:

Σήμερα

Κολ. Ηλιούπολης 14.30

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

(Πολυχρονόπουλος, Στεφανάκης)

Κολ. Ποσειδώνιο 14.30

ΟΦΘ-ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

(Χατζηγούλας, Κυράνης Χρ.)

Κολ. ΕΑΚ Λάρισας 14.30

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

(Σπανούδης, Καρούλης)

Κολ. «Αντ. Πεπανός» 16.00

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

(Κουρτίδης, Σαρρής)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου