ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη την Κυριακή, ενίσχυση από Δεύτερα

νίκη-την-κυριακή-ενίσχυση-από-δεύτερα-165357

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο ματς της Κυριακής με τον ΑΟ Σελλάνων την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επικεντρώνεται προς το παρόν το ενδιαφέρον στη Νίκη, και από τη Δευτέρα θα υπάρξει ενίσχυση, πιθανόν με τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί (και κάποιοι έχουν συμφωνήσει και προφορικά).

Το σίγουρο είναι πως από την ομάδα της Νίκης δεν θα υπάρχουν μόνο αντίο, καθώς οι παίκτες που φεύγουν θα αναπληρωθούν, ενώ εκτός των νέων παικτών που θα αποκτηθούν είναι και άλλες δυο εσωτερικές μεταγραφές με παίκτες που δεν αγωνιστήκαν στον α΄ γύρο λόγω τραυματισμού… Ο επιθετικός Αλέξανδρος Αναστασίου ήδη έκανε συμμετοχή στο ξεκίνημα του β΄ γύρου στο Βελεστίνο, ενώ ο αμυντικός Νίκος Παπαδήμας θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να επανέλθει στο 100%. Είναι βέβαιο πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν σημαντικά στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ποιότητα και δύναμη στο ρόστερ της Νίκης.

Η Νίκη ξεκίνησε θετικά τον β΄ γύρο και στόχος της ομάδας να διεκδικήσει την καλύτερη θέση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και γι’ αυτό θέλει οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να προσφέρουν άμεσα και δίχως να χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, και φυσικά να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις Μωυσίδη και Γιάκοβλεφ, αλλά και των Δημολιού- Γαρυφαλλόπουλου που ακολουθούν…

Ενας τέτοιος παίκτης είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, και την Κυριακή θα παίξει τελευταίο ματς με την ΑΕ Μυλοποτάμου στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, ώστε από Δευτέρα να είναι στη Νίκη. Στο παρελθόν έχει περάσει και από ομάδες Super League, και πιο συγκεκριμένα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3 συμμετοχές και 22 λεπτά, αλλά και από την Κέρκυρα με 2 συμμετοχές και συνολικά 58 λεπτά.

Όπως και στη Νίκη, την Κυριακή θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ένας παίκτης της από τους πιο σταθερούς, και πέρσι και φέτος… Για τελευταίο ματς με τη φανέλα της Νίκης θα αγωνιστεί κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων ο Δημήτρης Δημολιός, αποχαιρετώντας τον κόσμο της ομάδας. Ο Δημολιός έχει φέτος το απόλυτο των συμμετοχών και το ίδιο εντυπωσιακό επίτευγμα κατέγραψε και πέρσι, αφού έπαιξε και στα 30 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2016-17, χωρίς πάλι να χάσει λεπτό. Μαζί με τον Δημολιό, που καταλήγει στον Απόλλωνα Λάρισας, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος…

Υποψήφιος τώρα να φορέσει τα κυανόλευκα είναι ο νεαρός Χρήστος Καραμούζης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανελλήνιο, για να αγωνιστεί στη συνέχεια επί σουηδικού εδάφους. Συγκεκριμένα συνέχισε σε άλλες δυο ομάδες από τη Σουηδία με τελευταίο πέρασμα από τη Βάσαλουντς ΙΦ, στην οποία παρέμεινε τρία χρόνια. Ακολούθως έκανε κάποια δοκιμαστικά στην Ολλανδία και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου.

Πάντως ο 24χρονος Αλέξανδρος Καρτσαμπάς θα είναι απλώς η πρώτη μεταγραφή, αφού από Δευτέρα θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις, καθώς οι διοικούντες έχουν συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές και τους περιμένουν να πάρουν από την ομάδα τους τα δελτία τους, για να υπάρχει η δυνατότητα να τους ανακοινώσουν και επίσημα.

Ενας θα είναι σίγουρα ένας Βούλγαρος ακραίος, ενώ δεν προχώρησε λόγω αποχής η λύση ενός άλλου ξένου ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ της Γ΄ Εθνικής.

Ακόμη, το ο.κ πήρε και ο Βαγγέλης Γκάγκαλης, που είχε τριετή παρουσία στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, και που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας σε Β’ και Α’ Κατηγορία Πειραιά, αγωνιζόμενος τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αριστερός μεσοεπιθετικός και πιθανόν ο Κλέων Πούφλης, ήταν στην Κ19 του ΠΑΟΚ και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ιάλυσου Ρόδου.

Ενώ τα μεταγραφικά πηγαίνουν από Δευτέρα, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζιώρα θα αγωνιστεί την Κυριακή η Νίκη Βόλου, με τον έμπειρο φορ να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ρήγα Φεραίο.

Τα υπόλοιπα ματς της Νίκης έως το τέλος του πρωταθλήματος είναι:

14/01/18: Νίκη Βόλου – ΑΟ Σελλάνων

21/01/18: Αχιλλέας Φαρσάλων – Νίκη Βόλου

28/01/18: Νίκη Βόλου – Θήβα

04/02/18: Νίκη Βόλου – Οπούντιος Μαρτίνου

11/02/18: Βόλος ΝΠΣ – Νίκη Βόλου

17/02/18: Νίκη Βόλου – Αμβρυσσέας Διστόμου

25/02/18: Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου

4.03/18: ρεπο

11/03/18: Αλμυρός – Νίκη Βόλου

18/03/18: Βελούχι – Νίκη Βόλου

24/03/18: Νίκη Βόλου – Διγενής Νεοχωρίου

01/04/18:Α στέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων, την Κυριακή 14/1 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, διαιτητής ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ οι Νίκος Τζάνης και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος θα είναι οι δύο βοηθοί.

Ο Στέλιος Λεωνίδας «σφυρίζει» για τρίτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ φέτος είναι το πέμπτο του παιχνίδι. Έχει διευθύνει στις 14/10/2017 το ματς της Νίκης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με το ευρύ 4-1. Πέρυσι ήταν ο «άρχων» του αγώνα στο ματς Νίκη-Πύδνα 1-1 στις 19/3/2017.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου