ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιώλης: «Εχουμε καλύτερη ομάδα από την Κέρκυρα»

τσιώλης-εχουμε-καλύτερη-ομάδα-από-τη-487028

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό στο κύπελλο μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του που έκανε στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Μετά το 90’» υποστήριξε πως η ομάδα του είναι καλύτερη από την Κέρκυρα και έχει προβάδισμα νίκης το Σάββατο.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή σχολίασε: «Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και πολύ κρίσιμο λόγω του ότι ο Ηρακλής ήθελε πάρα πολύ αυτή τη νίκη για να πάει στους 14 πόντους, να ανασάνει βαθιά αλλά και να αισθανθεί καλύτερα. Από την άλλη εμείς θέλαμε πρώτα να μη χάσουμε για να έχουμε κοντά τον Ηρακλή και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ανάλογα με την απόδοση και τις ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι καλύτερο. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για το αν αφήνει μία πικρία το τελικό αποτέλεσμα: «Μπορούμε να πούμε πως στα εκτός έδρας παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ο τρόπος που παίξαμε ήταν πάρα πολύ καλός. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όχι μόνο από αυτό το παιχνίδι αλλά και αυτό με τον Ατρόμητο κάτι περισσότερο όσον αφορά στη συγκομιδή των βαθμών. Μια καινούργια και νεοφώτιστη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται και θέλει τους βαθμούς γιατί απελευθερωνόμαστε περισσότερο και θα μπορούμε να παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».
Για τις απουσίες Ουμπίντεζ – Μόνχε από τα τελευταία παιχνίδια τόνισε: «Πάντα όποιος παίκτης από την βασική ενδεκάδα απουσιάζει σίγουρα επηρεάζει την ομάδα. Πόσο μάλλον αυτά τα δύο παιδιά που μας βοηθήσανε πολύ. Όμως από εκεί και πέρα η ομάδα με τον Ούμπιντεζ και τον Μόνχε παίζει ένα σύστημα διαφορετικό. Χωρίς τον Ούμπι και τον Μόνχε οι οποίοι είναι παίκτες διεισδυτικοί παίξαμε ένα σύστημα με δύο επιθετικούς και η τακτική μας προσανατολίστηκε από τον άξονα. Και πάλι όμως όπως είδαμε δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και αρκετές ευκαιρίες παίζοντας ένα καλό ποδόσφαιρο με άλλο σύστημα και μια άλλη τακτική. Αυτό είναι και το σημαντικότερο σε μία ομάδα όταν υπάρχουν απουσίες να μπορείς να τροποποιείς το σύστημα και να αποδίδεις το ίδιο καλά».
Για το ματς με την Κέρκυρα: «Πρώτα από όλα βλέπουμε ρεαλιστικά και βαθμολογικά. Είναι μία ομάδα που θέλουμε οπωσδήποτε να την περάσουμε στην βαθμολογία. Πιστεύουμε απόλυτα ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλύτερη ομάδα από την Κέρκυρα. Νομίζω ότι πρέπει γρήγορα να αποκαταστήσουμε την βαθμολογία. Να πάμε πιο ψηλά από αυτή την ομάδα ή ακόμα και από κάποιες άλλες που είναι πάνω από εμάς. Βέβαια αυτό έχει να κάνει με το ότι εμείς κάναμε βέβαια τρία παιχνίδια στο Βόλο και πέντε εκτός έδρας. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να τα εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε την θέση που μας αρμόζει. Η Κέρκυρα είναι μια καλή ομάδα περισσότερο κεντροαμυντική μπορώ να πω και βέβαια έχει την κόντρα επίθεση περισσότερο με τον Επστάιν παρά με τον Καλαντζή από τα δεξιά. Γιατί με την κορυφή που παίζει ο Τσίγκας δεν είναι τόσο γρήγορη παίζοντας από τον άξονα στον χώρο. Θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα που θα έχουμε σε περίπτωση που η Κέρκυρα έχει την μπάλα και από εκεί και πέρα νομίζω πως έχουμε και ποιοτικότερη ομάδα και μέσα στην έδρα μας έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».
 
Για το ματς του κυπέλλου επεσήμανε: «Το κύπελλο είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία η ομάδα να κάνει διακρίσεις να ασχολείται όλη η Ελλάδα. Μακάρι η ομάδα μας να φθάσει όσο μπορεί μακρύτερα και να ασχολείται όλη η Ελλάδα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς και για την πόλη μας. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πιο βατό από το να παίζαμε με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτό που με ενδιέφερε όμως ήταν να κάνουμε το παιχνίδι στο γήπεδο μας. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να παλέψουμε οποιοδήποτε αντίπαλο στην έδρα μας οπότε και ο Παναθηναϊκός η ο Ολυμπιακός να ήταν δεν θα με ενδιέφερε».

Την Πέμπτη η συνέντευξη
 

 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, στις 12:00, στην αίθουσα «ΠΗΛΙΟΝ», στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου.
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου