Παραστάσεις... Super League για την Ακαδημία της Αγίας Αννας

Τελευταία ενημέρωση: 2018-01-10, 19:49:32
Παραστάσεις... Super League για την Ακαδημία της Αγίας Αννας

Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας κατά τη διάρκεια των εορτών -και συγκεκριμένα το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου 2017-  μετέβη στην Ξάνθη όπου συμμετείχε στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη.

Η αποστολή συνοδευόμενη από τους προπονητές κ.κ. Πετσιμέρη, Καραλή και Μπαλαμούτη καθώς και από τους υπεύθυνους της σχολής κ.κ. Σίμο και Τσιουρέλη διέμεινε στο ξενοδοχείο Le chalet που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη.

Η παρουσία των αθλητών, ανάλογη με το πνεύμα των ημερών, δημιούργησε  τις καλύτερες των εντυπώσεων, τόσο στους υπεύθυνους του τουρνουά όσο και στους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό.

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία 2007, η Αγία Άννα τερμάτισε στην τρίτη θέση, στην κατηγορία 2005 στη πρώτη θέση και στην κατηγορία  2003 στη πέμπτη θέση. Σε ατομικό επίπεδο και στην κατηγορία 2005 οι αθλητές της σχολής Κωστούλας Χαράλαμπος και Ζαρίφης Θεόφιλος ισοβάθμησαν και κατέκτησαν το βραβείο του πρώτου σκόρερ, και ο Καλόγηρος Φάνης αυτό του καλύτερου τερματοφύλακα.

Το Δ.Σ της σχολής, οι μικροί αθλητές και οι προπονητές τους με ανακοίνωσή τους  ευχαριστούν τη διοίκηση και τους προπονητές της ΠΑΕ Ξάνθη και ιδιαίτερα τους κυρίους  Περικλή Καλογιάννη και Νικόλαο Κεχαγιά για την άριστη φιλοξενία δεσμευόμενοι να την ανταποδώσουν στο μέλλον. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=