ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρατάει το βαθμό και βλέπει καλύτερη συνέχεια

κρατάει-το-βαθμό-και-βλέπει-καλύτερη-σ-487430

 

Το βαθμό της τρίτης συνεχόμενης ισοπαλίας με τον Ηρακλή στο Καυταυνζόγλειο κρατάει ο Ολυμπιακός και βλέπει καλύτερη συνέχεια, αφού στην επόμενη τετράδα αγώνων έχει τρεις στο Βόλο κι έναν εκτός έδρας.

Μετά το 0-0 με τον Ηρακλή ο Ολυμπιακός… το Σάββατο παίζει με Κέρκυρα (7.30 μ.μ.), στη συνέχεια Δευτέρα 15/11 πάει στις Σέρρες και μετά υποδέχεται στο Βόλο Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα.

Προχθές ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα, στο Καυτανζόγλειο, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο ο «γηραιός» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ολυμπιακός είχε και ευκαιρίες που έγιναν πολύ περισσότερες στην επανάληψη…

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία για τον Ηρακλή και η τρίτη για τον Ολυμπιακό, που μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας σαφώς καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τον Ολυμπιακό ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε την ομάδα με 4-4-2 που γινόταν 4-2-3-1. Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Σελέζι από αριστερά προς τα δεξιά τετράδα στην άμυνα, αμυντικά χαφ τους Αλβαρεζ, Ρόκα, στις πλευρές Ρίκκα και Καπετάνο και στην επίθεση τον Καμπάνταη πίσω από τον Μαρτίν.

Στην επανάληψη ο Τσιώλης έβγαλε τον Καμπάνταη που έχασε μια κλασική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο κι έριξε στο ματς τον Μπρέσκα για να δώσει ταχύτητα στην επίθεση και δικαιώθηκε, καθώς ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» δημιούργησε αρκετά προβλήματα, αλλά δεν μπόρεσε το γκολ.

Στο 48′ το σουτ του Ρόκα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στη συνέχεια σε τρεις περιπτώσεις ο Ελευθερόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και εξουδετέρωσε τα σουτ του Μπρέσκα στο 56′, του Καπετάνου στο 67′ και την κεφαλιά του Μαρτίν στο 69′, ενώ στο 83′ το νέο σουτ του Μαρτίν από εξαιρετική θέση έφυγε ψηλά άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε τις δυο ομάδες να φεύγουν από το Καυτανζόγλειο με ένα βαθμό η καθεμιά στις αποσκευές της σε μια δίκαιη μοιρασιά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23′ Ντάνι, 32′ Στσοτ, 84′ Χοσέμι, 87′ Μάρα – 17′ Ντολεζάι, 37′ Γιακούποβιτς, 77′ Ρόκας, 81′ Ζελέσι

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσίαν (82′ Ρομάν), Αραμπατζής (74′ Βουτσιάς), Στσοτ (58′ Βέλλιος), Μάρα, Γιάκομπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Ζελέσι, Ζαραδούκας,Σανκαρέ, Ντολεζάι, Αλβαρεζ, Ρόκας, Καπετάνος (81′ Τομάς), Ρίκκα (70′ Κάστρο), Καμπάνταης (46′ Μπρέσκα), Μαρτίν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου