ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Οι 20 βαθμοί στον α΄ γύρο” στόχος του Ολυμπιακού

οι-20-βαθμοί-στον-α΄-γύρο-στόχος-του-ο-487442

Μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη από χθες άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το Σαββατιάτικο ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή, ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή «τσίμπησε» άλλον ένα βαθμό, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε κι έφτασε στους 10.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ολυμπιακου Σάκη Τσιώλη χρειάζεται άλλους τόσους στο υπόλοιπο του α’ γύρου, έτσι ώστε να αισθάνεται μια σιγουριά για τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Οσον αφορά στο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον «γηραιό», ο Τσιώλης το χαρακτήρισε δίκαιο. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και πάντα μένει η πικρία γιατί η ομάδα που χάνει τελευταία τις ευκαιρίες, έχει πίκρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ψηλά και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Από τη στιγμή που στο πρώτο μέρος δεν δεχτήκαμε γκολ, στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι».

Αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού τόνισε: «Η είσοδος του Μάριο Μπρέσκα βοήθησε πολύ. Το σημαντικό είναι ότι με δυνατές απουσίες, τον Μόνχε και τον Ούμπιντες κυρίως, τα παιδιά που μπήκαν στη θέση τους ήταν καλοί. Από τη στιγμή που έχουμε κάνει δύο περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας μιας και από τα τέσσερα, τα τρία είναι στην έδρα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα χωρίς να υπάρχει λόγος. Από μόνοι τους οι παίκτες πήγαν πίσω μιας και υπήρχε και η πίεση από τον Ηρακλή. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν μια καλή ομάδα.

Εχουμε οργάνωση ως ομάδα και με τον κόσμο να είναι η δύναμή μας. Στόχος μας είναι οι 20 βαθμοί στον πρώτο γύρο και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης θα παραθέσει μεθαύριο συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Valis για τον επόμενο αγώνα με την Κέρκυρα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου