ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριμ νίκης για Εορδαϊκό

πριμ-νίκης-για-εορδαϊκό-487643

Την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα ολοκληρώνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Κοζάνη, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να πάρει δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, με τον Στράτο Γιδόπουλο να τάζει πριμ νίκης ύψους 10 χιλ. ευρώ.

Μετά την αναμέτρηση και την καλή εμφάνιση απέναντι στην Αναγέννηση Επανωμής η ομάδα της Νίκης Βόλου κοντράρεται αύριο με την ομάδα του Εορδαϊκού στην Πτολεμαΐδα, η οποία και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Αρμάντο Μαρέντζι είναι οι τρεις βαθμοί απέναντι σε έναν εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και όπως είναι φυσιολογικό οι κυανόλευκοι θέλουν να πάρουν τη νίκη σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, ώστε όχι μόνο να βρεθεί ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά και να αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο Παντελής Μαγουλάς και μετά από ένα σημερινό χαλάρωμα η αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα θα αναχωρήσει για την Κοζάνη, όπου και θα παραμείνει το βράδυ ώστε αύριο να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Πτολεμαΐδας.

Για τον Κροάτη τεχνικό υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα και αυτό ακούει στο όνομα Αγγελος Διγκόζης, μιας και ο αρχηγός των κυανόλευκων να είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα έπειτα από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και τη θέση του αναμένεται να πάρει στο βασικό σχήμα ένας εκ των Νάστου και Κουτσογιάννη. Στη διάθεση του προπονητή για το αυριανό παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται οι: Κόσογλου, Σαμαράς, Καρακώστας, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Νάστος, Πετράς, Ντάνισιτς, Γραμματικόπουλος, Βακουφτσής, Κουτσογιάννης, Μπαϊμάκης, Τσικνίδης, Σωτρίνης, Μαλντονάδο, Μασίας, Στουρνάρας, Χρυσοχοΐδης, Βλάχος και Τάσσος. Όσον αφορά στην αυριανή αναμέτρηση διαιτητής της θα είναι ο Γιώργος Κυριαζής από την Ενωση Έβρου. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Σταύρος Λιόλας και Βασίλης Βασιλειάδης από την ίδια Ενωση, ενώ τέταρτος ο Ανδρέας Καραλιόλιος από τα Γρεβενά.

 

Το πριμ

Όσον αφορά στο πριμ που έταξε ο Στράτος Γιδόπουλος στους ποδοσφαιριστές, αυτό αγγίζει τις 10 χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση νίκης της ομάδας αύριο. Υπενθυμίζεται πως οι ποδοσφαιριστές μέσω των αρχηγών τους ζήτησαν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε να πληρωθούν μισθούς και άλλα πριν το αυριανό αγώνα ώστε να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο ωστόσο ο κ. Γιδόπουλος τους έταξε το πριμ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο ματς της Κοζάνης είχε επιβληθεί πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κάθε παίκτη, το οποίο όπως φαίνεται θα σβηστεί σε περίπτωση νίκης και έτσι το κίνητρο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σήμερα 3 μ.μ.

Καλλονή-Φωκικός

Ναυπακτιακός-Εθνικός Φιλιππιάδας

Αετός Σκύδρας-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Μακεδονικός-Ζάκυνθος

Οδυσσέας Αναγέννησης-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Αναγέννηση Επανωμής-Τύρναβος

Αύριο 3 μ.μ.

Εορδαϊκός-Νίκη Βόλου

ΑΕ Ποντίων-Δόξα Κρανούλας

Ρεπό: Κοζάνη

Η Βαθμολογία

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 12, ΚΑΛΛΟΝΗ 12, ΕΠΑΝΟΜΗ 11, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 11, ΦΩΚΙΚΟΣ 11, ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 11, ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 10, ΕΘ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 10, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 9, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 9, ΚΟΖΑΝΗ 8, ΟΔΥΣΣΕΑΣ 7, ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 7, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 6, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 6, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 6, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου