ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το θετικό αποτέλεσμα με Ηρακλή

για-το-θετικό-αποτέλεσμα-με-ηρακλή-487665

Για το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνισθεί σήμερα έστω και με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα στις 3 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Ουμπίντες, Ρόκα και Φρατζιπάνε είναι τραυματίες, ενώ ο Μόνχε τιμωρημένος (δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τη Λάρισα) και έμειναν στο Βόλο, αλλά ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει σήμερα τη νίκη με τον Σάκη Τσιώλη να ποντάρει στις εναλλακτικές λύσεις.
Ο Ολυμπιακός μετά από δυο ισοπαλίες εκτός και εντός θέλει σήμερα και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα, ξεχνώντας την 7η αγωνιστική και την απώλεια βαθμών με τη Λάρισα, αλλά και το ματς του κυπέλλου στην Κρήτη, όπου η βολιώτικη ομάδα έδειξε ότι και με απουσίες ξέρει και μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και φυσικά την πρόκριση και για το γόητρο.
Το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Τρίτης στο Ηράκλειο, όπου ο Ολυμπιακός στην παράταση κέρδισε 0-1 τον ΟΦΗ για το κύπελλο και επίσης είναι διαφορετικό από το θεσσαλικό ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ στο Βόλο (1-1), αλλά αντιμετωπίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα…
Πάντως εκτός από τις απουσίες σε σχέση με την Κρήτη επιστρέφουν οι Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Πλιάγκας και Μαρτίν.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γιακούποβιτς-Σέλεζι-Ζαραδούκας-Σανκαρέ-Ντολεζάι-Άλβαρεζ-Ρόκας-Μόνχε-Ουμπίντες-Μπρέσκα-Μαρτίν-Καπετάνος-Κάστρο-Καμπάνταης-Ρίκκα-Τομάς-Σολάκης -Ψυχογιός- Πλιάγκας-Σκάρος-Μητρόπουλος και Μαρούλης.
 
Μέσα ο «Ελέ»
 
 Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην αποστολή του Ηρακλή για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Καυτανζόγλειο» (15:00). Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στη μέση, αλλά είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί υπό το φόβο της υποτροπής.
 
Ο Καρλίνιος είναι επίσης στην αποστολή, έχοντας όμως λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί παρά τη βελτίωση που παρουσίασε η κατάσταση του τραυματισμού του. Εκτός μάχης τέθηκαν λόγω τραυματισμού οι Σίσιτς (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Κομπαγιάσι (πρόβλημα στη μέση), όπως και ο Παπαστεριανός που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Σζοτ, Καρλίνιος, Μάρα, Ρομάν, Γκαρσία, Βουτσιάς, Ντάνι, Βέλλιος, Γιάκομπ.
 
 
 
Σήμερα ο αγώνας Κ-17
 
H K-17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 12 την Κ-17 ΑΕΛ στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής K-17 OΠΑΠ.
Ο προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού Βόλου Παντελής Βαρβέκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Κ-17 ΑΕΛ: Αρσένος, Αβδελάς, Γιοβάννης, Πέργαντος, Πρασσάς, Τσουκαλάς, Τζουρβατζής, Οικονόμου, Κολημήτρας, Κολιαμήτρας, Ευαγγελός, Ζάννης, Τσιάκος, Μαστροπαναγιώτης, Κάρρος, Σχουλής, Βάτσιος, Βαϊνάς, Διακουμής, Βεργίνης.
Η ομάδα θα αναχωρήσει, το πρωί στις 9.15 από το ΕΑΚ για τη Λάρισα. 
Διαιτητής του αγώνα ο Αντώνιος Κορέστης με βοηθούς τους Απόστολο Καρακώστα και Χρήστο Παπαδημητρίου (όλοι από ΕΠΣ Λάρισας). Παρατηρητής ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος (Λάρισας). 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου