ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Κωτσιαρίδης, στη Ρόδο ο Νάκας

στον-απόλλωνα-λάρισας-ο-κωτσιαρίδης-σ-174357

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου προχώρησε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ηλία Κωτσιαρίδη, του πρώην πλέον μεσοεπιθετικού από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ποδοσφαιριστή με τον οποίον είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και στη Νεοκαισάρεια ο Νίκος Θεοδοσιάδης. Αντίθετα ένας άλλος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από την ομάδα του ΓΣΑ, ο Στέλιος Νάκας, θα συνεχίσει στην ομάδα της Ρόδου.

Η ανακοίνωση του Κωτσιαρίδη: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου εξαίρετου μεσοεπιθετικού Ηλία Κωτσιαρίδη. Ο Κωτσιαρίδης έχει περάσει και από τα … «χέρια» του νυν τεχνικού μας, κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, όταν αυτός ήταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, και ο οποίος έχει γνώση της αξίας του, και φυσικά ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης αγωνίζεται στην θέση του 10αριού, έχοντας μακρινή μπαλιά και δυνατά φαουλ, όντας χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια με ευκολία.

Έρχεται στον Απόλλωνα Λάρισας από τον Γ.Σ. Αλμυρού, όπου εκτός του ότι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του στην Γ΄ Εθνική, είχε ένα πολύ καλό α΄ γύρο με την ομάδα της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο. Είναι γεννημένος στις 07/06/1995 στην Κατερίνη και έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΕ Ποντίων, ΑΕΠ Ηρακλής, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Γ.Σ. Αλμυρού.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, εύχονται τα καλύτερα στον Κωτσιαρίδη και τον καλωσορίζουν στη μεγάλη οικογένεια της «κυανόλευκης» ομάδας, θέλοντας να πιστεύουν ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτήν».

Η ανακοίνωση του Νάκα: «Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Νάκα. Ο γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1994 επιθετικός έχει παραστάσεις από τη Super League, στην οποία αγωνίστηκε τις περιόδους 2012-2013 και 2013-2014 με τη φανέλα της Ξάνθης. Το καλοκαίρι του 2014 μετακινήθηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, παίζοντας στη Football League, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ακολούθησε το πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου και τα Χανιά ξανά στη Football League και το καλοκαίρι του 2016 η εμπειρία του εξωτερικού, όπου ντύθηκε στα χρώματα της ιταλικής Ροτσέλα και της γερμανικής Μέρσεμπουργκ. Τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρού, τον οποίο στήριξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Στέλιο Νάκα και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου