ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμοι για νέα νίκη οι κυανόλευκοι

ετοιμοι-για-νέα-νίκη-οι-κυανόλευκοι-488080

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Εορδαϊκού βρίσκεται στο μυαλό όλων των παικτών της Νίκης Βόλου μιας και οι κυανόλευκοι βρίσκονται μία ανάσα από την κορυφή και θέλουν την Δευτέρα ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Αρμάντο Μαρέντζι έχοντας πλέον καλή ψυχολογία θα μεταβούν αύριο στην Κοζάνη, έτσι ώστε να διεκδικήσουν τη Δευτέρα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα της Νίκης Βόλου μετά το τρίποντο που κατέκτησε σε βάρος της Αναγέννησης Επανωμής δείχνει να είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και αυτό είναι κάτι που την κάνει πιο δυνατή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Οι παίκτες του Αρμάντο Μαρέντζι έδειξαν το περασμένο Σάββατο να πατάνε ακόμη καλύτερα στα πόδια τους και να παίζουν βάσει της αξίας τους, αφήνοντας στο παρελθόν τις κακές εμφανίσεις. Κατά πόσο όμως θα συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα αυτό θα φανεί στο Δημοτικό Στάδιο της Πτολεμαΐδας με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 3 μ.μ.
Το κυανόλευκο τεχνικό τιμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν την αναμέτρηση του προσεχούς αντιπάλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έπεσαν ηρωικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, χάνοντας την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, όπου σκόρερ ήταν ο Φωτάκης για τον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Κροάτης τεχνικός αλλά και οι συνεργάτες του είδαν μια καλά στημένη ομάδα και όπως έγινε κατανοητό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Δευτέρας απέναντι σε μία ομάδα αρκετά καλά δουλεμένη. Βέβαια εκεί που θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν οι παίκτες της Νίκης είναι στην κούραση του αντιπάλου από τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες.
Για την ομάδα της Νίκης αυτό που προέχει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά υπάρχει και ένα στοιχείο που κάνει τους κυανόλευκους να προβληματίζουν και αυτό δεν είναι άλλο από την επιθετική δυστοκία, μιας και πολλές φάσεις δημιουργούνται δίχως όμως να έχουν ευτυχή κατάληξη και να μετουσιώνονται σε γκολ.
Το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις έχει πέσει σε αυτό το τομέα και σκοπός της ομάδας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της στο σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι κυανόλευκοι έχουν μέχρι στιγμής τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό της, ενώ από τέσσερα τέρματα έχουν σημειώσει επίσης η Ζάκυνθος αλλά και οι Πόντιοι Κατερίνης.
Ενθαρρυντικό από την άλλη στοιχείο είναι αυτό της άμυνας μιας και μπορεί πολύ δύσκολα η Νίκη να σκοράρει αλλά πολύ δύσκολα επίσης δέχεται γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αφού έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα, όπως επίσης η Δόξα Κρανούλας αλλά και η Αναγέννηση Επανωμής, που μαζί με την Νίκη έχουν από 11 βαθμούς. Όσον αφορά στην καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μέχρι σήμερα αυτήν την διαθέτει η Καλλονή, η οποία και έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε σύνολο έξι αγώνων και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Απόντος Διγκόζη
Των υπηρεσιών του αρχηγού της Αγγελου Διγκόζη θα στερηθεί η Νίκη Βόλου στο ματς της Δευτέρας, μιας και ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος αποβλήθηκε στο ματς με την Δόξα Κρανούλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν δίχως προβλήματα τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση και έτσι θα συνεχίσουν μέχρι και την Κυριακή, οπότε και θα γίνει ακόμη ένα χαλάρωμα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κοζάνη, όπου θα παραμείνει το βράδυ της Κυριακής.
 
Εκδρομή του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»
Μετά τη μεγαλειώδη πρεμιέρα της ομάδας μας στην ιστορική μας " κλούβα " η πορεία μας προς το όνειρο συνεχίζεται. Οφείλουμε να έχουμε -όπως πάντα- πρωταγωνιστικό ρόλο
στην προσπάθεια της ομάδας μας. Επόμενη πόλη προς "άλωση" η Πτολεμαΐδα, επόμενο "θύμα" ο Εορδαϊκός. Περιμένουμε όλα τα αδέρφια να μας πλαισιώσουν στην
εξόρμησή μας για τον αγώνα της Δευτέρας. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club "Π. Ντοκούζης" Μαιάνδρου 14 από τις 6 έως τις 10 και μέχρι σήμερα το βράδυ.

Αλλαγή παρατηρητή  

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ενημερώνει πως στον αγώνα της Football league 2 των ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 – ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τον αρχικά ορισθέντα παρατηρητή διαιτησίας Βλάχο Μιλτιάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) θα αντικαταστήσει ο Μαυρόπουλος Παναγιώτης της ιδίας Ένωσης.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου