ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με κόσμο και στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

με-κόσμο-και-στη-θεσσαλονίκη-ο-ολυμπια-488543

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παίξει και αυτή την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, αφού η βολιώτικη ΠΑΕ πήρε 500 εισιτήρια για το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ενώ οι φίλαθλοι με ανακοινώσεις τους ετοιμάζουν εκδρομές.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι παρέλαβε 500 εισιτήρια για τον αγώνα Hρακλής-Ολυμπιακός Βόλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 15:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής Super League OΠΑΠ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα, η ΠΑΕ τους ενημερώνει για τα εξής:

Το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 20 ευρώ.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των Συνδέσμων, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους Συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο.

Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από το Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο (η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου), είτε την ημέρα του αγώνα, έξω από τη Θύρα 1 του Καυτανζογλείου αντίστοιχα, από ειδικό εκδοτήριο, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού (αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια).

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του Καυτανζογλείου.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει για μία ακόμη φορά πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδεικνύουν, σε κάθε περίπτωση, κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.

Οι Austrian Boys

Οι Austrian Boys με ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στον τελευταίο αγώνα , όμως όλη Ελλάδα είδε με τα μάτια της το μεγαλείο αυτής της ομάδος που δεν είναι άλλο από το λαό της. Εμείς που ήμασταν δίπλα στην ομάδα και στα πέτρινα χρόνια δε πάψαμε να διαφημίζουμε αυτό τον κόσμο πού διαθέτουμε , συνέχεια, σε σημείο να μας πούνε γραφικούς. Το Σάββατο όμως απέδειξε ο κόσμος τόσα χρόνια ήταν ένας γίγαντας που κοιμόταν και περίμενε τη κατάλληλη στιγμή να κάνει την δυνατή αυτή επανεμφάνιση. Με τέτοια λαϊκή μάζα αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίχτες και η διοίκηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι αποτυχίες και οι επιτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά με αυτή την υποστήριξη του κόσμου η ομάδα μόνο ψηλά θα πάει. Τη Κυριακή η ομάδα μας παίζει στην ιστορική έδρα του γηραιού της Μακεδονίας. Ο λαός θα κάνει ένα ακόμη ταξίδι για τη Θεσσαλική και στο Καυτανζόγλειο. Το club των Austrian Boys διοργανώνει μεγάλη εκδρομή , να δώσουμε το παρών και να γευτούμε τη χαρά άλλη μιας επιτυχίας βοηθώντας τους παίχτες μας να ξεπεράσουν οποιαδήποτε εμπόδιο. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά τις απογευματινές ώρες στα νέα γραφεία μας Αγίου Δημητρίου 19. Όλοι λοιπόν με τα πούλμαν των Austrian Boys, η εθνική οδός θα πάρει το κόκκινο χρώμα το πρωί της Κυριακής.

* Στην πορεία του ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί στάση στο μνημείο του ΠΑΟΚ για να καταθέσουμε στεφάνι στους αδικοχαμένους οπαδούς.

Εκδρομή και εκδηλώσεις των Vatos Locos

Ο νέος σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου Vatos Locos διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 για την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τον Ηρακλή. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας,

Αθηνάς 18 με Αγίου Δημητρίου. Τηλ. επικοινωνίας. 6978687738.

Επίσης αύριο Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010 στις 22.30 το βράδυ προσκαλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας σε μία βραδιά Vatos Locos. H εκδήλωση θα λάβει μέρος στο HAYAT café bar στο Σουτραλί Αγριάς. Παρέα μας το συγκρότημα IXΝΗΛΑΤΕΣ. Tιμή εισόδου με ποτό 8 ευρώ.

Τέλος μετά και τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν την Δευτέρα το απόγευμα κατά την άφιξη της ομάδας στο πανέμορφο νησί της Κρήτης και τον προπηλακισμό της από μια μερίδα οπαδών της Κρητικής ομάδας έχουμε να τονίσουμε τα εξής.

Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του ΟΦΗ και κατακρίνουμε την ενέργεια αυτή. Ως απάντηση σε αυτές τις ενέργειες τούς αφιερώνουμε τον χθεσινό αποκλεισμό τους από το κύπελλο αλλά και τα περσινά 3 γκολ που τους φιλοδωρήσαμε στον εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου