ΑΘΛΗΤΙΚΑ

5άρα με τριπλό κέρδος για ΠΑΟ!

5άρα-με-τριπλό-κέρδος-για-παο-488563

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, την κακή ψυχολογία και την «κατσάδα» του Νικόλα Πατέρα, ο Παναθηναϊκός έψαχνε στην Κοζάνη την άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ει δυνατόν με εμφατικό και ξεκούραστο τρόπο και με άμεση «ενσωμάτωση»του Σίντνεϊ Γκοβού στην ομάδα εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου (30/10) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Και τα πέτυχε όλα!

Οι πρωταθλητές συνέτριψαν 5-0 την Κοζάνη μέσα στη βροχή, πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «16», είδαν τον Γκοβού να δείχνει καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, όταν και αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας και γκολ και κατάφεραν, εκτός των Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ και Σιμάο, να «ξεκουράσουν» από το 61’ τον Σισέ και από το 72’ τον Λουίς Γκαρσία.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς με τον Σισέ (7’), «σφράγισαν» ουσιαστικά την πρόκριση στο 42’ με το γκολ του Γκοβού. Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος των Χριστοδουλόπουλου και Μαυρία έδωσε ζωντάνια στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέτυχε 3 γκολ σε 7 λεπτά με τους Σαριέγκι (70’) και Χριστοδουλόπουλο (74’, 77’ πεν.), δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Πλεσί, Δημούτσος, Μαρίνος, Γκοβού (46′ Πετρόπουλος), Γκαρσία (72′ Μαυρίας), Σισέ (61′ Χριστοδουλόπουλος).

*Το πάθημα της Skoda Ξάνθης δεν έγινε μάθημα για τους «μεγάλους» στο Κύπελλο ΟΠΑΠ. Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε 0-1 τελικά έχασε δίκαια από το Διαγόρα στη Ρόδο (3-1) και αποκλείσθηκε, όπως και ο Εργοτέλης χάνοντας από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (1-0).

Σήμερα Πέμπτη, 28/10 παίζουν:

Εορδαϊκός-ΠΑΟΚ 14:00

Πανθρακικός-ΑΕΚ 16:00

Βέροια-Κέρκυρα 17:00

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου