ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-488848

Πρωταθλητής Πίστας στην ποδηλασία ο Ακρατος Βόλου

Δώρο στον προπονητή τους κο Χίο Δημήτρη για την ονομαστική του εορτή έκαναν οι αθλητές του ποδηλατικού συλλόγου «Άκρατος» το κύπελλο που κατέκτησαν το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου ως Πρωταθλήτρια Ομάδα Πίστας στα U23 για το 2010.
Με τον τρόπο αυτό δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους και αναγνωρίζουν το έργο και τη συνεισφορά του προπονητή τους στις συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας.
Ειδικότερα οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές μας το προηγούμενο τριήμερο είναι οι εξής:
2η θέση στον Μπρέτα Σωτήρη στα 200μ. ταχύτητας νέων ανδρών, 3η θέση στον Κουρτέλη Ηλία στα 200μ. ταχύτητας νέων ανδρών, 4η θέση στον Κούγκουλο Στέφανο στα 200μ. ταχύτητας νέων ανδρών, 2η θέση στον Μπρέτα Σωτήρη στο κέιριν νέων ανδρών, 3η θέση στον Κουρτέλη Ηλία στο κέιριν νέων ανδρών, 8η θέση στον Μελίσση Γρηγόρη στο όμνιουμ ελίτ, 4η θέση στην ομάδα του Άκρατου στο ομαδικό πουρσουίτ νέων ανδρών, 2η θέση στην ομάδα του Άκρατου στο ομαδικό σπρίντ νέων ανδρών, 1η θέση στον Μπρέτα Σωτήρη στα 1000μ. ατομικής χρονομέτρησης νέων ανδρών. (Πρωταθλητής Ελλάδος 2010).
Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, στους 3 αθλητές μας που αποτελούσαν μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας για το 2010 αναμένεται να προστεθούν οι προσκλήσεις για τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα των υπολοίπων αθλητών μας άνω των 17 ετών.
 
 
 
 
 
Τελικά είναι αλήθεια ότι το Παντελής Μαγουλάς έφερε στη Νίκη τον άνεμο αισιοδοξίας και αλλαγής που χρειαζόταν η ομάδα, ο οποίος «έσβησε» στο πέρασμά του, τα κακώς κείμενα των προηγούμενων αγωνιστικών. Ακόμα και με μέτρια μέχρι σήμερα πορεία και με «στραβοπατήματα» εκτός προγράμματος, η κυανόλευκη ομάδα βρίσκεται έναν βαθμό από την κορυφή της Football League 2 και άπαντες άρχισαν πάλι να πιστεύουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της.
 
 
Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ
 
 
Η Νίκη απέδειξε την Κυριακή όχι ότι μόνο λόγω του ρόστερ της μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα της μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και λόγω του κόσμου της και της δυναμικής της πως δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία τη τάξει εθνική κατηγορία.
Αυτό το ένιωσαν στο «πετσί» τους και οι φιλοξενούμενοι, αφού εκτός από κάποια παράπονα για τον διαιτητή, αν κάτι τους έμεινε από το ματς ήταν η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, ο κόσμος αναμφίβολα έδωσε ώθηση στην ομάδα, αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουν όλοι οι φίλαθλοι είναι ότι θα πρέπει να προστατεύσουν την πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος, ώστε η Νίκη να μην την στερηθεί σε κανένα ματς από δω και στο εξής.
Ο νέος αθλητικός νόμος κατά της βίας είναι σαφής και ιδιαίτερα αυστηρός. Η διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ στην προσπάθεια που κάνει, δεν έχει την δυνατότητα να πληρώνει πρόστιμα για την συμπεριφορά των οπαδών της, ενώ και η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί την έδρα της σε κανένα φετινό παιχνίδι.
Θα πρέπει λοιπόν άπαντες να είναι περισσότερο προσεκτικοί και ψύχραιμοι… Οι φίλαθλοι ξέφυγαν λίγο από τα πλαίσια σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι με την Επανωμή. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι εισήλθαν οπαδοί στο γήπεδο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Βέβαια το αντιλήφθηκε λανθασμένα το γεγονός, καθώς οι φίλαθλοι τα έβαλαν με τους παίκτες της Επανωμής που επιτέθηκαν σε αυτόν και στους συνεργάτες του για την φάση του οφσάιντ και του ακυρωθέντος τέρματος. Οπως και να χει, η Νίκη θα κληθεί ξανά στον αθλητικό δικαστή. Η απολογία της για τα αντικείμενα που έπεσαν στο τερέν στο γήπεδο της Νεάπολης με τα Γιαννιτσά και την διακοπή του αγώνα έχει οριστεί για τις 4 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει και αυτή για το ματς με την Επανωμή.
Ο Γιδόπουλος πάντως είναι ξεκάθαρος: «Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω άλλα έξοδα από αυτά που πληρώνω μέχρι τώρα. Αν οποιοσδήποτε θέλει να κάνει επεισόδια να μην έρχεται στο γήπεδο. Αν έρθει και κάνει κάτι που θα στείλει την ομάδα στον αθλητικό δικαστή δεν θα του επιτραπεί ξανά η είσοδος. Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Δεν θέλουμε ούτε να πληρώνουμε τσάμπα πρόστιμα, ούτε να στερηθούμε την έδρα μας»…
 
 
 
 
 
Στον πάγκο…
Συνοδεία αστυνομικής δύναμης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» ο Αχιλλέας Μπέος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάθισε στον πάγκο της ομάδας, όπως είχε κάνει και στο περσινό ματς πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Το να καθίσει στα επίσημα ήταν λίγο παρακινδυνευμένο λόγω του κλίματος που είχε δημιουργηθεί.
Ζ.Ε.Ι.
 
Χειροκροτήθηκαν
Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να πήρε την πρόκριση, ωστόσο οι φίλοι της Κρητικής ομάδας χειροκρότησαν τους παίκτες τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο. Οι φίλοι των Κρητικών δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά η βοήθειά τους δεν ήταν αρκετή…Ζ.Ε.Ι.
 
Στα πάνω του ο Φράντζι
Ενας από τους σημαντικότερους παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Φρατζιπάνε. Ο Αργεντίνος στην δεύτερη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα ήταν από τα άτομα που πάλεψαν μέσα στο Γεντί Κουλέ. Μετά την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως κέρδισαν ακόμη ένα παίκτη. Ζ.Ε.Ι.
 
Ατυχος
Την ευκαιρία να αποδείξει ότι το γκολ που δέχτηκε στον Ατρόμητο ήταν μια κακή στιγμή και ότι μπορεί να βοηθήσει φέτος τον Ολυμπιακό είχε χθες στην Κρήτη ο Ρόκα, που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 41’ ο Σάκης Τσιώλης έκανε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Ρόκα τραυματίστηκε και έτσι την εστία υπερασπίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο Γιακούποβιτς, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την Λάρισα και πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση του βασικού στη συνέχεια.
Αγ. Θαν.
 
Εβδομάδα γενεθλίων
Προχθές είχε γενέθλια ο Βαγγέλης Στουρνάρας, χθες ο Αντε Ντάνισιτς και την Κυριακή έχει ο Πάμπλο Μασίας. Εβδομάδα γενεθλίων για τη Νίκη Βόλου και στα αποδυτήρια το γιορτάζουν… Ευτυχώς που κέρδισε η ομάδα την Επανωμή και αποκαταστάθηκε το καλό κλίμα, καθώς σε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχε διάθεση για «πάρτι».
Αγ. Θαν.
 
Ακόμη μία μάχη
Αρκετά ήταν τα διαφημιστικά φυλλάδια από υποψηφίους που διανεμήθηκαν στο Παντελής Μαγουλάς το μεσημέρι της Κυριακής. Μπορεί ο αγώνας να δίνονταν μέσα στις γραμμές του γηπέδου, ωστόσο και στις κερκίδες οι υποψήφιοι έδιναν τη δική τους «μάχη».

Ζ.Ε.Ι.

 
«Μας κορόιδεψαν ξανά»
Εξαλλος ήταν χθες ο Στράτος Γιδόπουλος με τους υποψηφίους των εκλογών. «Για άλλη μια φορά μας κορόιδεψαν», έλεγε στους συνεργάτες του, αφού δεν πραγματοποίησαν τις υποσχέσεις τους για βοήθεια… Μάλιστα προσπαθούσε να πείσει τα μέλη της διοίκησης να εκδώσουν ανακοίνωση για το θέμα…
Αγ. Θαν.
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Τι έταξαν στη Νέα Ιωνία και δεν το έκαναν πράξη;
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου