ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστόπουλος: «Ευχάριστη έκπληξη ο Βόλος»

αναστόπουλος-ευχάριστη-έκπληξη-ο-βό-488887

Ως ευχάριστη έκπληξη της Super League χαρακτήρισε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου χθες ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, ενώ από την μεριά του ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάρει την πρόκριση. Συγκεκριμένα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δήλωσε:

«Κάθε φορά που επιστρέφω στην Κρήτη έχω ευχάριστα συναισθήματα. Εύχομαι αυτή η ομάδα να πάει στην Super League. Εκεί ανήκει και εύχομαι τόσο στο σύλλογο, όσο και στον Νίκο Αναστόπουλο, να βρίσκεται εκεί. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν δυνατό με αρκετή ένταση και πάθος. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Ολυμπιακός θα μπορούσαν να κερδίσουν την πρόκριση. Όσοι αγαπάνε το καλό ποδόσφαιρο πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και των δύο ομάδων». Επίσης ο Σάκης Τσιώλης σχολίασε σχετικά με τον Νίκο Αναστόπουλο και την υπόθεση σύμφωνα με την οποία οφείλει χρήματα στην ομάδα της Καλλιθέας: «Είναι κρίμα και άδικο να βάλλεται ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έχει δώσει τόσα πολλά ως παίκτης και ως προπονητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από την άλλη ο Νίκος Αναστόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος:

«Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, κάναμε γκολ το οποίο ακυρώθηκε, είχαμε δοκάρι αλλά χάσαμε. Κάναμε φάσεις που μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Ο στόχος είναι άλλος και αυτά τα παιχνίδια μόνο καλό μπορεί να μας κάνουν. Βασίζομαι σε 20 παίκτες, το είδατε σήμερα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πλέον εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, που είναι ένα ματς κλειδί. Ο Βόλος είναι η ευχάριστη έκπληξη της Super League και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Δηλώσεις έκανε και ο Ηλίας Σολάκης, λέγοντας σχετικά με πέναλτι που πήρε: «Είναι μερικές κινήσεις που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής μέσα στο παιχνίδι και αν πιάσουν δικαιώνεται. Αν δεν πιάσουν, δεν δικαιώνεται, αλλά πιστεύω πως ήταν πέναλτι». Για την πορεία της ομάδας τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, αλλά δεν κάναμε κάτι. Ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος και είμαστε ακόμα στην αρχή. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι έχουμε διάρκεια. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και κοιτάζουμε ξανά το πρωτάθλημα». Πλέον επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους είναι ο Ηρακλής στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου