ΒΟΛΕΪ

Νίκες γυναικών, ανδρών και κορασίδων

νίκες-γυναικών-ανδρών-και-κορασίδων-191559

Σπουδαία νίκη με 3-0 σετ πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η επιστροφή στις νίκες για τη βολιώτικη ομάδα ήταν καθοριστική για τους φετινούς της στόχους, που είναι το καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, με δεδομένο ότι η υπόθεση τίτλος έχει απομακρυνθεί σχεδόν από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, πλην αυτών του ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ. Η νίκη για την ΑΡΓΩ ήρθε ύστερα από την πολύ καλή απόδοση των αθλητριών της, που αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και ομαδικό πνεύμα. Στο 1ο σετ η ΑΡΓΩ δεν συνάντησε αντίσταση και το κατέκτησε πολύ εύκολά με 25-10. Στο 2ο σετ η ομάδα της Λάρισας ήταν αρκετά ανταγωνιστική, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 18-18 και να προηγηθεί με 19-18, αλλά η αποτελεσματική βοήθεια της Καλοφορίδη που ήλθε από τον πάγκο, ισορρόπησε την υποδοχή και με αποτελεσματικές επιθέσεις ήρθε το 2-0 για την ΑΡΓΩ. Στο 3ο σετ η ομάδα του Βόλου είχε προβάδισμα από την αρχή το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος γράφοντας το τελικό 3-0.

Χωρίς να υπάρχει καμία αθλήτρια που υστέρησε σε απόδοση για την ΑΡΓΩ , αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση της έμπειρης πασαδόρου της ομάδας Ασημούλας Σταυρακοπούλου, καθώς επίσης και το «βάπτισμα του πυρός» σε αγώνα Β΄ Εθνικής, για την νεαρή 15χρονη αθλήτρια Ελευθερία Πώπου, που έπαιξε σε θέση ακραίας με πολύ καλά ποσοστά σε επίθεση, υποδοχή και σέρβις.

«Ηταν μια νίκη καθοριστική για μας που μας απομακρύνει από τη διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας και ταυτόχρονα μας δημιουργεί ελπίδες να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα, όπως είναι από την αρχή ο φετινός μας στόχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των αθλητριών μου που σήμερα έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και πήραν πανάξια αυτή τη σημαντική νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Bαγγέλης Σταθόπουλος.

Τα σετ: 10-25, 23-25, 19-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ) ΤΑΣΟΥ, ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΧΑΡΗ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΚΑΛΑΠΟΔΑ , ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗ, ΧΕΙΜΑΡΑ , ΣΟΥΦΛΗ, ΠΩΠΟΥ, ΚΑΛΟΦΟΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΡΑ

ΑO ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ) ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΝΙΟΥΡΑ, ΤΣΟΚΑΝΟΥ, ΧΑΛΚΙΑ -ΠΕΤΣΑ, ΒΛΟΤΣΟΥ, ΟΥΝΤΑ , ΚΑΛΕΣΗ, ΚΑΛΕΤΣΙΟΥ, ΧΑΛΚΙΑ Α, ΜΠΑΡΟΥΤΑ, ΤΣΙΑΡΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Α.Σ.ΙΤΕΑΣ-Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 σετ

Α.Π.Σ.ΦΘΙΑ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1 σετ

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ-Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-1 σετ

Φ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ-Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 3-2 σετ

Α.Σ.ΑΡΓΩ-Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3-0 σετ

Βαθμολογία:

Φ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 23β

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 22β

Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 16β

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 15β

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 14β

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 11β

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10β

Α.Σ.ΙΤΕΑΣ 3β

Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3β

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3β

Αήττητες οι κορασίδες

Διατήρησαν το αήττητο οι κορασίδες του ΑΣ ΑΡΓΩ, κατακτώντας την τέταρτη σερί νίκη τους επί της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ στη β΄ φάση του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά χρειάστηκε να επιστρατευτούν τα ψυχικά αποθέματα των κοριτσιών της βολιώτικης ομάδας, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 σετ. Το πρώτο σετ χάθηκε στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια τους , όταν βρέθηκαν προηγούμενες με 23-17 και με πολλά λάθη στο τέλος «κατάφεραν» να το χάσουν. Η κατάκτηση του 2ου σετ ήταν και πάλι για την ομάδα της Λάρισας με την οριακή διαφορά. Από εκεί και μετά τα πράγματα άλλαξαν ριζικά για την ΑΡΓΩ, έπιασε απόδοση σύμφωνα με την απόδοσή της και με μεγάλα ψυχικά αποθέματα και πάθος στο παιχνίδι της , έκανε την ανατροπή κατακτώντας τα τρία επόμενα σετ και ταυτόχρονα τη νίκη που την φέρνε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα σετ: 27-29, 24-26, 25-10, 25-12, 15-2

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόποuλος-Ζαφειρίου) Γεωργουλοπούλου, Καλαποδά , Φιλιππίδη Α, Χειμάρα , Σουφλή, Πώπου, Παπάρα , Φιλιππίδη Μ, Κασιούρα, Πολυζώη, Παίλα, Καμινάρη.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Πράπας) Τσούτσου, Αθανάτου, Ακρίβου, Βάρνα, Βελεσιώτη, Κουμπαρά, Μουφίκου, Τσιαντούλα, Αγγελοπούλου Χ, ΑγγελοπούλουΕ, Ευθυμιοπούλου, Πάρσκτα

Νίκη των ανδρών στην Ιτέα

Με 3-0 επικράτησε η ανδρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ του νεοφώτιστου ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ στην ΙΤΕΑ, σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας. Παρά τις σημαντικές ελλείψεις στη σύνθεσή της, η βολιώτικη ομάδα δεν συνάντησε δυσκολίες για να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να κλείσει έτσι θετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017.

Από την ΑΡΓΩ απουσίασαν οι Αναστασιάδης, Σδρούλιας , Πασχαλίδης, Βλότσος και Λεμονής λόγω τραυματισμών και λοιπών υποχρεώσεων.

«Διάφορες επαγγελματικές και λοιπές υποχρεώσεις των παικτών της ομάδας μας, μας ανάγκασαν να παίξουμε ελλιπής σ’ αυτό το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει για να πάρει τη νίκη και ανταπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να συγχαρώ την προσπάθεια της ομάδας της Φωκίδας, διότι φέρνει το ανδρικό βόλεϊ σε άλλη μια περιοχή που δεν υπήρχε ποτέ, και να την ενθαρρύνω να συνεχίσει, όσο κι αν αυτό κοστίζει στις υπόλοιπες ομάδες» δήλωσε ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Σπύρος Γεωργουλάς.

Τα σετ: 9-25, 11-25, 16-25

ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: Τσόκανος, Στενός, Δημολάς, Μαυρογεώργης, Γαλανός, Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος, Ντεντεγκιόνη, Ζάτσε

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Ιτούδης , Φουρκιώτης, Σίμος, Σκευοφύλαξ, Δρακάκης, Φιλιππίδης, Λημνιώτης, Βυσαρίου

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Α.Ο.ΑΚΑΔΗΜΙΑ-Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ 3-0 σετ

Σ.Φ.Φ.Α.ΑΜΙΛΛΑ-Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0

Α.Σ.ΔΩΡΙΔΑ-Α.Σ.ΑΡΓΩ 0-3 σετ

Βαθμολογία:

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 15β

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 12β

Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ 12β

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 9β

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 6β

Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ 6β

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0β

Α.Σ.ΔΩΡΙΔΑ 0β

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου