ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Επίθεση» οπαδών του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού

επίθεση-οπαδών-του-οφη-στο-ξενοδοχε-489301

«Επίθεση» οπαδών του ΟΦΗ δέχθηκε χθες βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει στο Ηράκλειο εν όψει του σημερινού αγώνα κυπέλλου με την Κρητική ομάδα. Οι οπαδοί της Κρητικής ομάδας, θεωρώντας ότι έχουν προηγούμενα από πέρσι, κάνοντας λόγο για «ανεξόφλητα γραμμάτια»… και πιστεύοντας ότι πέρσι έχασαν την άνοδο λόγω του Βόλου και κυρίως του Αχ. Μπέου, φαίνεται πως ήθελαν να δώσουν το μήνυμα για το τι περιμένει σήμερα την ερυθρόλευκη ομάδα στην καυτή έδρα του «Γεντί Κουλέ» του ΟΦΗ.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8.10 το βράδυ, όταν περίπου 10 νεαροί οπαδοί πλησίασαν στο ξενοδοχείο «Αστόρια Καψής» που διαμένει η βολιώτικη αποστολή και όταν έξω από τη τζαμαρία αντελήφθησαν ότι μέσα ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, άρχισαν να του κάνουν χειρονομίες και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.

Όταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός βγήκε από το ξενοδοχείο ζητώντας εξηγήσεις, οι νεαροί, αφού αρχικά του φώναξαν, τραπήκαν σε φυγή, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν περισσότεροι για να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Πάντως γύρω στις 8.35 μ.μ. κι ενώ οι οπαδοί του ΟΦΗ που συγκεντρώθηκαν ήταν 150 με 200, η αστυνομία επενέβη και τους διέλυσε. Για το φόβο νέων συγκεντρώσεων στο κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε τη συμβολή της αστυνομίας, ώστε να μην έχει πρόβλημα η αποστολή της ομάδας.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου