ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχει αγώνα σήμερα

εχει-αγώνα-σήμερα-489311

Μετά το θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα που δεν ανέδειξε νικητή και άφησε μια μικρή πικρία στους ερυθρόλευκους, όλα ξεχαστήκανε γρήγορα αφού ο Ολυμπιακός έχει αγώνα σήμερα.

Και μάλιστα έχει αγώνα όχι πρωταθλήματος, άλλα κυπέλλου που είναι νοκ άουτ.

Σήμερα στις 5 μμ (Conn-X 1) στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσια της 4η φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Η σημερινή δοκιμασία του Ολυμπιακού στο γνωστό και ως «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο εκ των πραγμάτων δεν δίνει το δικαίωμα στους ερυθρόλευκους να σταθούν περισσότερο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ετσι όπως πήγε άλλωστε το ματς, η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα, με δεδομένη τη μέτρια εμφάνιση του β’ ημιχρόνου. Το σημερινό ματς χει άλλες ιδιαιτερότητες, αλλά ο στόχος είναι η νίκη πρόκριση παρά τις πολλές απουσίες …

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη χθεσινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, από όπου μετέβη αεροπορικώς στην Κρήτη με τον Σάκη Τσιώλη να αφήνει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στο Βόλο.

Ο Μόνχε που αποβλήθηκε το Σάββατο θα τιμωρηθεί πιθανότατα με μία αγωνιστική και θα είναι στη διάθεση του Τσιώλη για το ματς με τον Ηρακλή, αλλά όχι σήμερα, ενώ στο Βόλο έμειναν και οι Ούμπιντες, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Πλιάγκας και Μαρτίν.

Έτσι χωρίς αυτούς τους 7 ο Σάκης Τσιώλης θα βασισθεί στους Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Καπετάνο, Τομά, Ντολεζάι, Σκάρο, Κάστρο, Φρατζιπάνε, Ρίκκα, Καμπάνταη, Σολάκη, Μπρέσκα, Σ.Ροκκα, Μ.Ρόκα, Γκότοβο, Ζέρη, Μητρόπουλο και Ψυχογιό.

Οπως όλα δείχνουν ο Σάκης Τσιώλης θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες χωρίς μεγάλη συμμέτοχη στο πρωτάθλημα ζητώντας όμως νίκη πρόκριση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα παρ΄ ότι είναι στη Β’ Εθνική.

Διαιτητής του αγώνα ο Βασίλειος Παμπορίδης (Κιλκίς) με βοηθούς τους Νικόλαο Δημόπουλο (Μακεδονίας) και Νικόλαο Γεωργαράκο (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής Παναγιώτης Γαβρίλης (Αθηνών).

Ο ΟΦΗ

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα είναι ο ΟΦΗ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ηράκλειο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή 22 παίκτες, οι οποίοι είναι: Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσος, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ και Βερόν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου