ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τους βαθμούς και το γόητρο…

για-τους-βαθμούς-και-το-γόητρο-489484

Σπουδαίο ματς σήμερα στο Βελεστίνο (3 μ.μ.), όπου για την έκτη αγωνιστική του Περιφερειακού Ρήγας και Πύρασος κοντράρονται στο τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας. Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες αλλά και μεγάλη επιθυμία για νίκη και από τις δύο πλευρές, αναμένεται να προσφέρει αρκετές στιγμές ποδοσφαιρικής αγωνίας και αδρεναλίνης.

Με Χατζηκυριακίδη για τη νίκη

Με τον Νίκο Χατζηκυριακίδη να κάθεται για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο της ομάδας, ο Ρήγας θα υποδεχτεί τον Πύρασο στο σημερινό ντέρμπι. Ο Χατζηκυριακίδης θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας στην οποία αναδείχθηκε τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Πάντως σε αυτό το ντεμπούτο ο Αγχιαλίτης τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών για τα οποία και πονοκεφαλιάζει. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Μπάτης, Βουραζέρης, Λαμπρογιώργος και Δανιλόπουλος. Επίσης θα απουσιάσει ο Χατζής που είναι στρατευμένος ενώ τιμωρημένος είναι ο Σπαθής εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Οι απουσίες όμως δε φαίνεται να πτοούν τον τεχνικό του Ρήγα, ο οποίος δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι. «Όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι καλούνται να παίξουν για τη νίκη και είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Γρούνας, Σκλαπάνης, Γούτσιος, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος, Τριχόπουλος, Μιχολίτσης και Ντόντος.

Με απουσίες στο ντέρμπι

Από την μεριά των φιλοξενουμένων θα υπάρχουν οι γνωστές απουσίες, μιας και εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι τραυματίες Τανάγιας, Στεφανής αλλά και ο Αρσένος όπως και ο τιμωρημένος Πετρίδης. Ο Πύρασος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, πράγμα που επισημαίνει και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος. «Είμαστε σε καλή ψυχολογία μετά και την πρώτη νίκη της ομάδας την τελευταία αγωνιστική επί της Θύελλας Πετρωτού. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω να πάρουμε την νίκη» τόνισε μεταξύ άλλων. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι παρά τις απουσίες αλλά και το γεγονός ότι αγωνίζεται εκτός έδρας.

Στην αποστολή της ομάδας του κ. Παναγιωτόπουλου θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Βαν ντε Γούιχε, Αποστολίδης, Γκάγκας, Π. Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Κόκκας, Γκιγκιλασβίλι, Φασουράκης, Νούσιας, Αναστασίου και Ταφίλης. Από την μεριά του ο τεχνικός του Πυράσου δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο ελπίζω πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Αναστασίου από τη Θεσσαλονίκη με βοηθούς τούς Αποστολίδη και Κασσίμη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γιουγκακιώτης από τη Φθιώτιδα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου