ΒΟΛΕΪ

Ηττες ανδρών – γυναικών της Αργούς

ηττες-ανδρών-γυναικών-της-αργούς-198109

Ηττες γνώρισαν οι ομάδες ανδρών και γυναικών της Αργούς στα πρωταθλήματα βόλεϊ, ενώ επιτυχίες είχαν οι παίδες και οι κορασίδες…

Η γυναικεία ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στη Λάρισα από τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να γίνει ανταγωνιστική, παρά μόνο σε λίγα σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο 3ο σετ, απέναντι στην ομάδα της Λάρισας που αγωνίζεται με κίνητρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-17, 25-10, 25-22

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Ευ. Σταθόπουλος): Τάσσου, Γιαννετάκη Γεωργουλοπούλου, Πώπου, Καλαπόδα, Φιλιππίδη, Αμυγδαλοπούλου, Γερολυμάτου, Χάρχαρη, Χειμάρα, Σουφλή.

Ηττα των ανδρών με 3-1

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε και η ομάδα των ανδρών της ΑΡΓΟΥΣ από την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, σε αγώνα που έγινε στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα, με πολύ άσχημα ποσοστά στην υποδοχή, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 . Στο τρίτο κατάφερε να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση και να μειώσει σε 2-1, αλλά δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο, αφού στο τρίτο ήτα να ανταγωνιστική μόνο μέχρι τα μέσα του σετ, όταν έγιναν πάρα πολλά λάθη μαζεμένα, με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας της Λάρισας που κέρδισε δίκαια, παρά τα αρκετά λάθη από την πλευρά των διαιτητών. «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολλά προβλήματα στην υποδοχή και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έτσι δεν μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα . Η ομάδα της Λάρισας διαθέτει πιο πλήρες και πιο έμπειρο ρόστερ από την ομάδα μας, και θα έπρεπε να υπερβάλουμε εαυτόν για να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου που κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ, αλλά τους έλειπε η διάρκεια, η οποία πιστεύω θα έρθει με τον καιρό» δήλωσε ο προπονητής του ΑΣ ΑΡΓΩ Σπύρος Γεωργουλάς.

Τα σετ: 12-25,20-25,25-19,15-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ : (Γεωργουλάς) Ιτούδης, Αναστασιάδης, Δρακάκης, Βλότσος, Φουρκιώτης, Πασχαλίδης, Φιλιππίδης, Αγκόλι, Ξενοκώστας, Λημνιώτης, Σίμος, Σπανουδάκης, Σκευοφύλαξ

Νίκη των παίδων

Θετικό ήταν το ξεκίνημα των παίδων της ΑΡΓΟΥΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κέρδισαν την αντίστοιχη της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-0 σετ στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ: 25-10, 25-15, 25-14

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς) Ρουσμένης, Σκιαθίτης, Πασχαλίδης, Σίμος, Ξενοκώστας, Ιωνάς, Κασιούρας,Αναστασίου, Παξιμαδάκης, Σαράτσης, Σπανουδάκης, Βυσσαρίου

Νίκη των κορασίδων

Εύκολο απόγευμα είχαν οι κορασίδες της ΑΡΓΟΥΣ με αντίπαλο τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια της βολιώτικης ομάδας κέρδισαν με 3-0 σετ την αντίπαλό τους και διατήρησαν έτσι το φετινό αήττητό τους. Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Σταθόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ: 25-6,25-14,25-17

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόποuλος)Γεωργουλοπούλου, Καλαποδά, Φιλιππίδη Α, Χειμάρα, Σουφλή, Πώπου, Παπάρα Α, Παπάρα Ε, Φιλιππίδη Μ, Κασιούρα, Αμυγδαλοπούλου, Πολυζώη.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της β΄ φάσης:

ΑΕ Λάρισας – Άθλεση Λάρισας 3-1 σετ

Άμιλλα Τρικάλων – Νίκη Βόλου 0-3 σετ

ΑΣ Αργώ Βόλου – ΦΣ Αμπελώνα 3-0 σετ

Βαθμολογία

Αργώ Βόλου 9 β (9-0 σετ)

ΑΕ Λάρισας 9 β (9-1 σετ)

Άθλεση Λάρισας 3 β (4-6 σετ)

Νίκη Βόλου 3 β (4-6 σετ)

ΦΣ Αμπελώνα 3 β (3-6 σετ)

Άμιλλα Τρικάλων 0 β (0-9 σετ)

Νίκη των κορασίδων Β’

Με 3-0 σετ νίκησαν στη Λάρισα και οι κορασίδες β΄ την αντίστοιχη αμάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ, σε αγώνα για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα των β΄ κορασίδων.

Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες καθώς επίσης για πρώτη φορά και ορισμένες αθλήτριες των ακαδημιών του συλλόγου, προς απόκτηση εμπειριών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου