ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα την Κυριακή για τον Μαγνησιακό

πρεμιέρα-την-κυριακή-για-τον-μαγνησια-489944

Από την αρχή στα δύσκολα μπαίνουν τα κορίτσια του Μαγνησιακού που μεθαύριο Κυριακή, στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής Γυναικών, υποδέχονται την Καβάλα ’86, η οποία αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θόδωρου Κατσαμόρα θα ντεμπουτάρει στη Β’ Εθνική καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο. Άλλωστε και η Β’ Κατηγορία είναι νεοσύστατη ως θεσμός (παλαιότερα υπήρχε μόνο το περιφερειακό πρωτάθλημα και η Α’ εθνική Κατηγορία).

Πρωταρχικός στόχος για την ομάδα είναι η παραμονή στην Κατηγορία, θέλοντας παράλληλα να συνεχίσει να αποδίδει το καλό ποδόσφαιρο που έχει συνηθίσει τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια. Βέβαια αν θέλει ο Μαγνησιακός να παραμείνει στην Κατηγορία, θα πρέπει όλα τα παιχνίδια έδρας, ακόμα κι αν παίζει με ομάδες όπως η Καβάλα ’86, να τα χτυπάει προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα έχει σημαντικές απώλειες στο Βόλο.

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, στον Ξηριά, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από όλους στο σύλλογο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε πρεμιέρα. Όσον αφορά στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο κ. Κατσαμόρας καταστρώνει τα σχέδιά του έχοντας όλες τις παίκτριες στη διάθεση του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Όπως δήλωσε ο προπονητής του Μαγνησιακού «θα κατέβουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι όπως και να παρουσιαστεί η αντίπαλη ομάδα. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος αλλά τον περιμένουμε αρκετά δυνατό». Έντονη αναμένεται και η παρουσία του κόσμου που όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδα ακολουθεί και στηρίζει τις προσπάθειες των νεαρών κοριτσιών. Η διοίκηση του συλλόγου αλλά και οι παίκτριες με το τεχνικό τιμ καλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του Μαγνησιακού στη δύσκολη αυτή αρχή.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει o κ. Βάιος Τσιτσανούδης της ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τις Κοσμοπούλου και Ντούρμα επίσης από τη Λάρισα.

Τέλος να αναφέρουμε πως έτσι πως έχει συσταθεί το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στη Γ’ υποβιβάζονται δύο ομάδες (οι δύο τελευταίες), ενώ την άνοδο για την Α’ παίρνει η πρωταθλήτρια ομάδα. Τη Β’ Κατηγορία αποτελούν δύο όμιλοι των έξι ομάδων.

Για τον όμιλο του Μαγνησιακού το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Μαγνησιακός- Καβάλα ΄86

Ροδόπη ΄87- Παμπατραϊκός

Φιλυριακός- Μετέωρα

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου